Spriječi Krađu Jednostavnom Kontrolom Roba i Zaliha

Svakodnevnom inventurom spriječiti ćeš krađu u svom restoranu ili baru i imati kontrolu nabave, prodaje i zaliha roba. Da bi imali i točne podatke jedino što moraš učiniti je pravilno unijeti normative za sve svoje artikle u ugostiteljski program.

Kada kreiraš listu normativa obrati posebnu pozornost na slijedeće:

  1. Vrstu sastojaka
  2. Potrebnu količinu sastojaka
  3. Unaprijed definirati  kalo za određene sastojke
  4. Kvalitetu sastojaka

Pravilnim definiranjem normativa za svako jelo ili piće bit ćeš u mogućnosti da kontroliraš svoje osoblje, promet i zalihu roba. Ako želiš da povećaš zaradu odaberi POS Sector za kontrolu prometa i rad sa skladištem. Naša fiskalna blagajna pomoći će prilikom izrade inventure i izvještaja u stvarnom vremenu.

Dodavanje novih te mijenjanje i brisanje postojećih artikala u putem fiskalne blagajne POS Sector je veoma jednostavno. Budite precizni prilikom definiranja normativa, unesite u program svaku nabavku roba pravovremeno i kontrola zaliha i prevencija krađe će biti zagarantirana.