Spriječi Krađu i Zaštiti Svoj Novac

Krađa u restoranima i barovima je pravi problem! Što možeš učiniti u vezi s tim?

Uz malu pomoć novih tehnoloških dostignuća menadžer ili vlasnik restorana konačno može identificirati konobare ili barmene koji su ukrali njihov novac te spriječiti daljnju krađu na vrijeme.

Ako tvoje osoblje koristi fiskalnu blagajnu u svakodnevnom radu i i prati prethodno navedenu proceduru rada  tada možete biti sigurni da ćete spriječiti da vaše osoblje izdaje narudžbe koje nisu registrirane u blagajni. Na ovaj način spriječiti ćeš krađu. Možeš također zahtijevati logiranje u blagajnu za svaki  rad u fiskalnoj blagajni. Na ovaj način svaka izmjena u blagajni će biti zabilježena uključujući i osobu koja ju je napravila tj. ime člana tvog osoblja.

Ako koristiš fiskalnu blagajnu za inventuru u tvom baru ili restoranu lako možeš otkriti krađu i identificirati uključene lopove. Zapamtite da ne trebate raditi inventuru s njima čak iako su to vaši  najbolji konobari ili barmeni.