Fiskalne blagajne za vođenje svih vrsta ugostiteljskih objekata

Blagajna koju koristi više od 3800 ugostitelja u Hrvatskoj

Fiskalne blagajne za vođenje svih vrsta ugostiteljskih objekata
Isprobaj Besplatno POS Sector Bez obveza! Bez ugovora!

Znaš li zašto se preko 3000 korisnika odlučilo za fiskalnu blagajnu POS Sector?
Testiraj besplatno fiskalnu blagajnu POS Sector prije svoje konačne odluke o kupnji ili najmu i tek onda odluči da li ti naša fiskalna blagajna odgovara za tvoje poslovanje. Naravno, bez obveza i ugovora te sa mogučnosti dodatnog bonusa za sve nove korisnike u vidu besplatne online instalacije i fiskalizacije.

Zašto vam predlažemo besplatno testiranje?
Na ovaj način kroz praktični testni rad, bez plaćanja unaprijed, saznat ćeš sve pojedinosti vezane za samostalno dodavanje novog artikla ili promjenu cijena artikla, kucanje računa, storniranje računa ili izdavanje R1 računa, dodjelu porezne stope artiklu, promjenu načina plaćanja ili podjelu računa te način na koji ćeš dobiti izvješća za kraj smjene, pojedinačno ili zbirno izvješće za period.

Koristi fiskalnu blagajnu POS Sector u svom objektu 30 dana besplatno! Bez Obveza i Ugovora!

laurin kutak

Moja iskustva s POS Sectorom su više nego dobra. Susretljivost ljudi iz POS Sectora i strpljenje pri rješavanju svih mojih nedoumica i početničkih grešaka su bila iznad mojih očekivanja.

U svakom trenutku su mi pružili potrebnu podršku i vrlo smo lako i jednostavno posložili sve potrebno za nesmetani rad moje blagajne , tako da mogu bez problema preporučiti program i tim svakome kome treba program koji se lako i jednostavno koristi i iza kojeg stoji dobra podrška.

Laura Baranić – Laurin Kutak

Namijenjen je za sve ugostiteljske objekte i uslužne djelatnosti (frizerske salone, pekarnice, mesnice, kioske…)

Prvi paket Lite verzija fiskalne blagajne POS Sector namijenjena je za male korisnike, koji žele da jednostavno i brzo izdaju račun, da imaju mogućnost rada s dodatnim načinima plaćanja, da mogu koristiti rad sa stolovima, i osnovne analize prodaje koja se ogleda u periodičnim izvješćima po željenim parametrima.

Ako nemate potrebu da vodite zalihe robe, a želite da ispunite sve druge zakonom propisane norme za fiskalizaciju, fiskalna blagajna POS Sector Lite verzija je pravi izbor za Vas. Prvi paket “Fiskalne blagajne POS Sector Lite” po cijeni od 1490 kuna za kupnju ili 149 kuna mjesečno za najam, namijenjen je za sve ugostiteljske objekte i uslužne djelatnosti (frizerske salone, pekarnice, mesnice, kioske…) kojima su dovoljne sljedeće funkcionalnosti našeg rješenja:

Fiskalna blagajna POS Sector Lite sadrži:

 • Jednostavno izdavanje računa
 • Samostalno dodvanje novih artikala, promjenu cijena i drugih podataka
 • Dodatne vrste plaćanja (Kreditna kartica, Virman, Kupon)
 • Popust na određenu stavku ili cijeli račun
 • Naplata na klijente (R1)

Fiskalizacija nam ne predstavlja problem!

Fiskalizacija našeg rješenja te razmjena potrebnih podataka s poreznom putem interneta obavlja se sigurno i brzo. Svi ne fiskalizirani računi automatski se fiskaliziraju nakon uspostavljanja internet konekcije potrebne za kontakt i povezivanje s poreznom.

Fiskalizacija nam ne predstavlja problem!

Standard paket Fiskalne Blagajne POS Sector

Bez obzira o kojoj se veličini objekta radilo, kafići, barovi i klubovi imaju slične probleme. Jedan od njih je i "Rush Hour", period dana kada imate najveći broj gostiju. Zbog toga fiskalna blagajna preko koje izdajete račune mora biti brza i jednostavna za korištenje.

Standard paket je kompletan paket za vođenje ugostiteljskog objekta sa sljedećim funkcionalnostima:

 • Izdavanje računa
 • Komplet analiza i izvješća vezana za prodaju artikala
 • Rad po stolovima
 • Rad sa happy hour cijenama
 • Kreiranje normativa (povezivanje Artikala i Repromaterijala)
 • Kompletna analiza i izvješća utroška materijala
 • Komplet skladišno poslovanje (Prijem i izdavanje robe)
 • Kompletna analiza prometa i stanja skladišta

Iskoristi mogućnost jasne analize poslovanja u slikama

Slika vrijedi kao tisuću riječi, a da je to točno upravo ćete se uvjeriti U POS Sector-u. Bez suvišne hrpe brojeva, poslovanje prikazano u kombinaciji brojeva i dijagrama sa jasno istaknutim top informacijama jasnije Vam oslikava pravo stanje i daje mogućnost pravovremenog djelovanja s ciljem poboljšanja poslovanja ili zaustavljanje negativnog trenda.

Iskoristi mogućnost jasne analize poslovanja u slikama

Profesional paket za one koji trebaju još više

Prednost korištenja Kitchen Display-a zajedno sa tabletima, je u tome što dobivate dvosmjernu komunikaciju. Konobar šalje kuhinji sa udaljene lokacije narudžbe, a kuhinja obavještava konobara kada je narudžba spremna. Bez razgovora!

Mobilo naručivanje

Mobilo naručivanje

Korištenje tableta sprečava razgovore i pogreške pri prosljeđivanju narudžbi od gosta, preko konobara, do kuhinje.
Konobar prima narudžbu za stolom, dok razgovara sa gostom i umjesto da ide do šanka da bi je prepisao sa bloka, konobar koristi tablet da je proslijedi kuhinji. Bez duplog posla. Bez praznog hoda.

Kuhinjski monitor

Kuhinjski monitor

Kitchen display je touch screen monitor ili tablet koji bilježi narudžbe na monitoru, te kuharu daje mogućnost poziva konobara nakon spremljene narudžbe. Kuhar može da vidi koji je konobar, za koji stol i prije koliko vremena poslao narudžbu, što mu olakšava odlučivanje, koje narudžbe prvo spremiti.

U paketu za profesionalce sa mobilnim naručivanjem i KDS-om uključene su sljedeće mogućnosti:

 • Izdavanje računa
 • Komplet analiza i izvješća vezana za prodaju artikala
 • Kreiranje normativa (povezivanje Artikala i Repromaterijala)
 • Kompletna analiza i izvješća utroška materijala
 • Komplet skladišno poslovanje (Prijem i izdavanje robe)
 • Kompletna analiza prometa i stanja skladišta
 • Rad u mreži
 • Rad s tabletima
 • Rad s kuhinjskim monitorom
martina-lasic

Za mene osobito jedna od najvažnijih stavki u ugostiteljskom poslovanju su točno definirani normativi.  Sa točno unesenim mjerama sastojaka nekog jela ili pića, sada mogu pratiti cijelo svoje poslovanje kroz potrošnju i trenutno stanje skladišta.

Ovo je bio jedan od mojih glavnih preduvjeta za odabir programa. POS Sector je u potpunosti  ispunio sva očekivanja koja sam od njega zahtijevala.

Martina Lasić – Food Haus

Radi ono što Voliš
POS Sector će se Pobrinuti za Ostalo!

Fiskalna blagajna koju koristi više od 3800 ugostitelja u Hrvatskoj

Radi ono što Voliš<br> POS Sector će se Pobrinuti za Ostalo!
Isprobaj POS Sector Besplatno Bez obveza! Bez ugovora!