POS Sector Fiskalna blagajna - 30 Dana Besplatno

Besplatno preuzmite Vašu novu fiskalnu blagajnu, isprobajte i uvjerite se da smo najbolji na tržištu

Pouzdana i provjerena. Više od 4000 vlasnika restorana i barova koriste naše rješenje.

Goran Milić

Salt 'n' Pepper, Medulin

Nakon više godina mučenja sa raznim programima, napokon smo pronašli nešto posebno. Osjećaj kada radite, a alati Vas "ne koče" je neprocjenjiv. Preporučio bih POS Sector svakom ozbiljnom ugostitelju.

Što dobivam s POS Sectorom?

Sve što Vam treba za vođenje ugostiteljskog objekta

POS Sector fiskalna blagajna pruža Vam pristup svim alatima potrebnim za vođenje ugostiteljskog objekta. Bit ćete u mogućnosti voditi analitiku i skladište, printati račune, biti potpuno fiskalizirani i spremni za rad.

Program namijenjen ugostiteljima

Naša specijalnost su ugostitelji. I sami smo se nekada bavili ugostiteljstvom te znamo sve Vaše probleme u poslovanju. Iako POS Sector može da radi u svim oblastima i obrtima.


 Što dobivam prvih mjesec dana u besplatnoj verziji?

Prvih 30 dana program možete koristiti potpuno besplatno. Nakon što pošaljete zahtjev za instalaciju naši operateri će Vas nazvati i obaviti kratku prezentaciju programa. Besplatna verzija uključuje sve opcije iz Standard verzije programa.

Koje su razlike između verzija programa

U POS sectoru postoje tri verzije programa. Ovisno od veličine Vašeg objekta i Vaših potreba možete odabrati verziju koja Vam odgovara. Lite za male obiteljske barove, Standard za objekte sa skladištem i Professional za rad s tabletima i kitchen display-ima. Saznajte više na našoj web stranici possector.hr

Instalirajte POS Sector i prepustite fiskalizaciju profesionalcima.

Posvetite se onome što je stvarno bitno a to su vaši gosti.

Pošalji nam svoje podatke i dogovori termin za besplatnu online instalaciju

Simona i Borna

Roll'n'Joy, Šibenik

Vođenje skladišta zna biti komplicirano i ugostitelji taj dio posla najčešće prepuste računovođama. POS Sector nas je oduševio svojom jednostavnošću u tom segmentu i uštedio nam novac, vrijeme i živce.

Koje opcije sadrži standard verzija programa?

Standard paket POS Sectora

Uključuje sve osnovne opcije: printanje računa, dodavanje artikala i osnovne analitike, ali i napredne opcije koje će Vam zasigurno trebati u vođenju ugostiteljskog objekta.

Glavne mogućnosti Standard verzije:

Jednostavna inventura robe

Budi u tijeku poslovanja putem brzog pregleda stanja robe. S prikazanim količinama i nabavnom cijenom. Želite li učinkovito voditi skladište, potrebno je imati kontrolu nad svakodnevnim zaduživanjem pristigle robe, kao i potrošnju iste.

Mobilni rad po stolovima

Rad po stolovima

Ukoliko vodite restoran ili imate bilo kakvu ponudu hrane u vašem lokalu, ova opcija je neizostavna. Raspored stolova kreirajte po vašoj želji intuitivnim drag and drop sučeljem. Spremajte narudžbe po stolovima i kasnije po potrebi naplatite račune.

fiskalna blagajna za ugostiteljstvo dodjeljivanje popusta


 Rad po happy hour cijenama

Trebate li organizirati dnevne akcije, popuste u određenom vremenskom periodu ili posebne ponude na određene artikle, i za to imamo rješenje. S POS Sectorom obaviti ćete postavljanje popusta u 5 minuta, a mi ćemo se pobrinuti za legalnost.

Dijeljenje računa

Spremili ste narudžbu za stol, gosti žele da plate ali svatko za sebe. Vama je problem jer sve ispisujete na jedan račun. Mislili smo i na takve situacije. S opcijom dijeljenje računa izdajte račun svakom gostu posebno i naplatite im samo ono što su oni potrošili.

Dragan Sekulić

BIFFE Fiffe, Split

Tijekom ljeta promet u lokalu je 8 do 10 puta veći nego zimi i bitno je ubrzati komunikaciju s kuhinjom. Uvođenjem tableta drastično smo smanjili vrijeme narudžbe. Čak su se i stariji konobari brzo naučili na njih i sada ne mogu bez tableta.

Zatražite besplatnu instalaciju i prezentaciju programa 

Što čekati? Pošaljite nam zahtjev već danas i naš tim će Vam se javiti u najkraćem roku

Pošalji nam svoje podatke i dogovori termin za besplatnu online instalaciju