Besplatna fiskalna blagajna - POS Sector

Besplatno preuzmite najnapredniji program na tržištu za Vašu fiskalnu blagajnu

Pouzdana i provjerena. Više od 4000 vlasnika restorana i barova koriste naše rješenje.

Goran Milić

Salt 'n' Pepper, Medulin

Nakon više godina mučenja sa raznim programima, napokon smo pronašli nešto posebno. Osjećaj kada radite, a alati Vas "ne koče" je neprocjenjiv. Preporučio bih POS Sector svakom ozbiljnom ugostitelju.

Što dobivam s besplatnom ver​zijom POS Sectora?

Potpuno funkcionalan program za fiskalnu blagajnu

Besplatna verzija pruža Vam pristup svim osnovnim opcijama standard verzije programa. S ovom verzijom bit ćete u mogućnosti voditi analitiku i skladište, printati račune, biti potpuno fiskalizirani i spremni za rad.

Program namijenjen ugostiteljima

Naša specijalnost su ugostitelji. I sami smo se nekada bavili ugostiteljstvom te znamo sve Vaše probleme u poslovanju. Iako POS Sector može da radi u svim oblastima i obrtima.


 Koliko dugo mogu koristiti program

Ovo će uvelike ovisiti o vrsti objekta koji vodite. Program je podešen da se koristi do kad god imate mjesta u Vašoj bazi podataka. Ovo znači da će manji poduzetnici moći koristiti program čitav život, dok će srednji poduzetnici s caffe barovima ili restoranima program koristiti između 4 do 12 mjeseci.

Koje su razlike između plaćene i besplatne verzije

S besplatnom verzijom dobivate samo osnovne značajke programa. Isto tako s besplatnom verzijom programa ne dobivate korisničku podršku, koju ukoliko kupite program imate 24/7h.

Instalirajte POS Sector i prepustite fiskalizaciju profesionalcima.

Posvetite se onome što je stvarno bitno a to su vaši gosti.

Preuzmite  POS Sector besplatno!

Simona i Borna

Roll'n'Joy, Šibenik

Vođenje skladišta zna biti komplicirano i ugostitelji taj dio posla najčešće prepuste računovođama. POS Sector nas je oduševio svojom jednostavnošću u tom segmentu i uštedio nam novac, vrijeme i živce.

Koje opcije sadrži besplatna verzija programa?

Besplatna verzija sadrži cjelokupan Standard paket POS Sectora

To uključuje sve osnovne opcije: printanje računa, dodavanje artikala i osnovne analitike, ali i napredne opcije koje će Vam zasigurno trebati u vođenju ugostiteljskog objekta.

Glavne mogućnosti Standard verzije:

Jednostavna inventura robe

Budi u tijeku poslovanja putem brzog pregleda stanja robe. S prikazanim količinama i nabavnom cijenom. Želite li učinkovito voditi skladište, potrebno je imati kontrolu nad svakodnevnim zaduživanjem pristigle robe, kao i potrošnju iste.

Mobilni rad po stolovima

Rad po stolovima

Ukoliko vodite restoran ili imate bilo kakvu ponudu hrane u vašem lokalu, ova opcija je neizostavna. Raspored stolova kreirajte po vašoj želji intuitivnim drag and drop sučeljem. Spremajte narudžbe po stolovima i kasnije po potrebi naplatite račune.

fiskalna blagajna za ugostiteljstvo dodjeljivanje popusta


 Rad po happy hour cijenama

Trebate li organizirati dnevne akcije, popuste u određenom vremenskom periodu ili posebne ponude na određene artikle, i za to imamo rješenje. S POS Sectorom obaviti ćete postavljanje popusta u 5 minuta, a mi ćemo se pobrinuti za legalnost.

Dijeljenje računa

Spremili ste narudžbu za stol, gosti žele da plate ali svatko za sebe. Vama je problem jer sve ispisujete na jedan račun. Mislili smo i na takve situacije. S opcijom dijeljenje računa izdajte račun svakom gostu posebno i naplatite im samo ono što su oni potrošili.

Dragan Sekulić

BIFFE Fiffe, Split

Tijekom ljeta promet u lokalu je 8 do 10 puta veći nego zimi i bitno je ubrzati komunikaciju s kuhinjom. Uvođenjem tableta drastično smo smanjili vrijeme narudžbe. Čak su se i stariji konobari brzo naučili na njih i sada ne mogu bez tableta.

Zašto nudimo besplatnu verziju programa našim korisnicima?

Zbog promjena na tržištu i potreba naših korisnika osjetili smo potrebu da za nove korisnike ponudimo besplatnu verziju programa. 

Jasni su nam Vaši strahovi ukoliko ste novopečeni ugostitelj i tek pokrećete svoj prvi posao. Imate velike početne troškove i niste sigurni hoće li Vaš budući posao upaliti. 

Još jedan od razloga je i sama kvaliteta programa. Nitko Vam ne može garantirati da će on odgovarati Vašim potrebama. 

Iz tih razloga odlučili smo Vam ponuditi besplatnu verziju programa. Želimo da program sami besplatno preuzmete, koristite i vidite da li Vam odgovara.

Besplatna verzija programa ima ograničenu bazu podataka i dobiti ćete obavijest kada se popuni. Ipak, ako ste mali korisnik, program ćete moći koristiti zauvijek.

Preuzmite  POS Sector besplatno!