Brzo i Jednostavno Kreiranje Narudžbi

Naša fiskalna blagajna omogućuje konobarima jednostavno i super brzo  kreiranje narudžbi po stolovima.  Rad po stolovima je posebno važna značajka fiskalne blagajne ako vaš restoran ili bar ima terasu ili nekoliko katova, ili se prostire u različitim dijelovima zgrade. Vizualiziraj svoj objekat i postavi raspored stolova u svom programu da bude identičan onome u stvarnosti. To omogućuje tvom konobaru da ima jasan pregled narudžbi i gostiju.

Putem naše fiskalne blagajne možeš čak i dati imena  stolovima ako želiš ovakvo rješenje, kao što su “Marijin stol ili obiteljski stol”, ili možeš koristiti brojeve ili neke druge oznake koje će vaše osoblje lako prepoznati. Rad po stolovima će smanjiti pogreške koje se obično prave tijekom naručivanja ili izdavanja računa. Za svaki stol precizno se definira narudžba i prateći račun. Nezadovoljstvo gostiju zbog pogrešnih narudžbi su tvoja prošlost!

Fiskalna blagajna za mobilne uređaje POS Sector Mobile je rješenje koje omogućuje konobarima slanje narudžbe izravno u kuhinju dok se nalaze pored svojih gostiju. Konobar ulazi u kuhinju samo onda kada treba preuzeti spremnu narudžbu. Ono što trebaš imati da bi imali ovu vrstu usluge je ipad ili neki drugi mobilni uređaj za komunikaciju između konobara i kuhinjskog osoblja.

Na ovaj način je višestruko povečana efikasnost osoblja te usluga dovedena na viši nivo.

Za ovo rješenje mobilne fiskalne blagajne  nije potreban internet, niti spajanje u nekim vremenskim periodima na internet, ali je potrebna wifi mreža preko koje će uređaji komunicirati.