Hardverska Oprema za Mini fiskalnu blagajnu sada je vaš izbor

Da biste uspješno fiskalizirali vaš poslovni objekata biće vam potreban fiskalni program i hardverska oprema na koju ćete program instalirati. Ovisno o tome da li se radi o pokretnom objektu kao što je  kombi, autobus, minibus, kamion, taxi i kolica, ili pak o fiksnom objektu postojati će i različiti zahtjevi za hardverskom opremom. Ovdje ubrajamo kompjutere, laptope, tablete i pametne telefone.

Prilikom izbora programa ne dozvolite da nabavka mini fiskalne blagajne bude uvjetovana nabavkom određene hardverske opreme. Ako izaberete POS Sector možete koristiti i vašu korištenu opremu odnosno svaki smartphone odnosno tablet može se pretvoriti u mini prijenosnu fiskalnu blagajnu pomoću posebno razvijene aplikacije za mobilne uređaje.

Ako se radi o pokretnom poslovnom objektu preporuka je za rad koristiti opremu sa napajanjem na baterije koja je manjih dimenzija. Ovdje prvenstveno preporučam upotrebu pametnih telefona i tableta koji zauzimaju veoma malo prostora i lako su prenosivi.

Da biste ispisali račune trebate pisač. To može biti mali pos printer na baterije obični, bluetooth odnosno wireless

U svakom slučaju važno je napomenuti da možete da odaberete  mini fiskalnu blagajnu za vaš poslovni objekt koja  ne uvjetuje prateću opremu.

Uz korištenje POS Sector mini fiskalne blagajne u mogućnosti ste uštedjeti novac i svoj stari tablet ili telefon pretvoriti u pouzdani uređaj

Kupovinom ove blagajne imate veliku slobodu izbora prilikom nabavka opreme.

POS Sector možete koristiti na svim operativni sistemima uključujući  Windows, Mac,  Android, iOS, i Linux.