Kako Fiskalna Blagajna Kontrolira Rad Tvog Osoblja

Prije kreiranja svake narudžbe tvoj barmen ili konobar se najprije treba logirati u fiskalnu blagajnu. Logirati se može upotrebom magnetne kartice ili upisom jedinstvene zaporke koja je prethodno kreirana za svakog  uposlenika koji ima pristup blagajni. Logiranje u blagajnu može biti izbjegnuto, ali je iznimno važan korak ako želiš pratiti rad svog osoblja.

Logiranjem u blagajnu u mogućnosti si da pratiš svaku narudžbu koja je evidentirana za svakog pojedinačnog korisnika fiskalne blagajne ( barmena ili konobara). Na ovaj način, na kraju radne smjene možeš pratiti rezultate svakog od tvojih zaposlenika i dobiti mjerodavne informacije koje su ti potrebne da organiziraš osoblje u smjene na najbolji mogući način, maksimaliziraš njihovu učinkovitost te smanjiš troškove za osoblje.

Na ovaj način fiskalna blagajna POS Sector povećava učinkovitost prodaje ili praćenje prodaje specifičnih stavki s menija. Fiskalna blagajna je veoma koristan alat za praćenje utjecaja sugestivne prodaje određenih stavki s menija od strane tvog osoblja. Također ovaj alat, kao dio fiskalne blagajne omogućuje ti da napraviš perfektne timove za najbolje rezultate, pratiš prodaju artikala i spriječiš krađu u svom restoranu ili baru. Sve u svemu  fiskalna blagajna ti može smanjiti troškove i povećati profit što je i zadatak koji treba da ispuni svaka fiskalna blagajna