Podržani Operativni Sustavi i Hardveri

Da li već imaš računalo u svom restoranu ili baru i pitaš se da li ga možeš koristiti za svoju novu fiskalnu blagajnu? Ili možda planiraš kupiti novo računalo ili tablet?

Mi ne prodajemo hardver, niti internet vezu, mi prodajemo softver za fiskalne blagajne, a naš softver za fiskalne blagajne je dizajniran za svaki hardver! Svu opremu možeš pribaviti preko naših partnera koji i održavaju opremu i daju ti podršku u radu u tvom gradu.

Naša fiskalna blagajna ne zahtijeva nikakvu specijalnu hardversku opremu. Naša fiskalna blagajna dizajnirana je za touch screen monitore ali je možeš instalirati na bilo koji tablet ili računar, ili koristiti obični monitor s tipkovnicom i mišem. Paleta uređaja na kojim se koristi naša fiskalna blagajna zaista je velika, zar ne!

Za najbolje performanse uređaja mi predlažemo touch screen monitor zbog  bržeg tijeka rada u praksi.

POS Sector je moguće koristiti na mnogim operativni sistemima uključujući  Windows, Mac, iOS, Android i Linux.

Ako već posjedujete android telefon, ne trebaju Vam nikakvi dodatni uređaji ni pretplate – pristup internetu već je omogućen u gotovo svim današnjim mobilnim tarifama.

POS sector android je mobilna fiskalna blagajna za android pametne telefone i tablete. Sa ovim uređajima osim što možete svakodnevno telefonirati, surfati, koristiti aplikacije za posao ili zabavu od sada možete i izdavati račune i voditi svoje poslovanje bez obzira na lokaciju (ured, teren) ili Internet vezu (nesmetano izdavanje računa i u slučaju prekida Internet veze), a sve u skladu sa fiskalnim zakonom republike Hrvatske (sva zakonska prava zadovoljena).

Upravo zahvaljujući tome rad sa POS Sector android aplikacijom je izuzetno jednostavan i brz, uhodavanje korisnika kratko, a inicijalno podešavanje minimalno. Idealna je za veliki broj malih poduzetnika koji do nedavno nisu imali obvezu registriranja prometa na sličan način, pa nisu vični radu s registar blagajnama.

POS Sector android aplikacija uključuje korisničku kao i tehničku podršku – 24 sata, sedam dana u tjednu. Pored toga, u trenutku isporuke osiguravamo našim korisnicima instalaciju i edukaciju.

Prilikom zakonskih izmjena svi korisnici POS Sector android aplikacija – blagajničkog programa dobivaju besplatno sve nadogradnje – trajno (sva zakonska prava zadovoljena). Prijenos u novu godinu je također besplatan a način  na koji se vrši prijenos je automatski.

Program je optimiziran za POS printer.

POs printer koji se pokazao u praksi kao najbolji izbor u odnosu cijene i kvalitete je:

  • Samsung termalni printer
  • Epson termalni printer
  • Star termalni printer
  • OCOM termalni printer

U programu je i opcija za printer sa kojom printer namještate za željeni ispis (debljina slova, razmak, poruke). Moguće je koristiti i bežični printer ili wifi printer odnosno bluetoth printer. Za fiskalizaciju smo naravno spremni u jedni smo od rijetkih u Hrvatskoj koji su prilagodili programa za fiskalizaciju u Hrvatskoj, fiskalizaciju u Sloveniji, fiskalizaciju u BiH te fiskalizaciju u Srbiji.

Isprobaj POS Sector 30 dana besplatno i odluči bez obveza i bez ugovora  da li ti odgovara naša fiskalna blagajna!

Vaš POS Sector 🙂