Vođenje ugostiteljskog objekta

  • Male tajne uspješnih ugostitelja
  • Kako i zašto se radi inventura u kafiću i restoranima
  • Normativi u ugostiteljstvu
  • 10 jednostavnih savjeta za optimizaciju jelovnika restorana
  • Kako izraditi dječji jelovnik i pravilno prevesti jelovnik na strani jezik
  • Redoslijed jela i pića u jelovniku, cjeniku pića i napitaka, dnevnoj karti i meni karti
  • Vinska karta i kako je sastaviti s jelovnikom
  • Prix fixe meni – meni s fiksnom cijenom
  • Kombo meni – izbor koji gost prepušta vama
  • Kako izgleda organizacija poslovanja u ugostiteljstvu?
  • Kako dati informaciju gostu o prisutnosti alergenih sastojaka u posluženoj hrani
  • Najbolji načini za usluživanje cigara i cigareta u ugostiteljstvu
  • Koliko je važno parkiralište za vaše poslovanje
  • Čistoća i higijena u ugostiteljskih objektima
  • Kako kontrolirati štetnike u svojem ugostiteljskom objektu
  • Imate dobru hranu u restoranu! tko je vlasnik recepta?

 

Sve tekstove možete pročitati na linku: Savjeti za ugostitelje