Fiskalna blagajna na mobitelu – POS Sector

Od sada možete sa svojim mobitelom osim što svakodnevno telefonirate ili surfate i izdavati račune te voditi svoje poslovanje bez obzira na lokaciju (ured, teren) ili Internet vezu (nesmetano izdavanje računa i u slučaju prekida Internet veze), a sve u skladu sa fiskalnim zakonom republike Hrvatske.

Isprobaj Besplatno na Tabletu ili Mobitelu Blagajna koju koristi više od 3800 korisnika
Fiskalna blagajna na mobitelu – POS Sector
Skrolaj dole

Fiskalna blagajna na mobitelu je optimalno rješenje za prodaju u pokretu, otvorenom ili rad na terenu

Izdavanje računa na pametnim telefonima osobito je pogodno za one djelatnosti čija lokacija (rad na terenu) nije stalna odnosno za one djelatnosti koje na svojoj radnoj lokaciji nemaju priključak električne struje.

S obzirom da su mobiteli u omjeru cijene i kvalitete sa ostalom opremom za izdavanje računa (tablet, računalo, laptop) trenutno najoptimalnija opcija za nabavu i korištenje, najveći postotak korisnika poput vas se odlučuje za ovu verziju opreme, odnosno za izdavanje računa putem mobitela.

Svaki mobitel može se pretvoriti u mini prijenosnu fiskalnu blagajnu pomoću posebno razvijene aplikacije za mobilne uređaje. Sve što vam je potrebno za početak rada na fiskalnoj blagajni na mobitelu je:

 • mobilni uređaj (tablet, smartphone)
 • mobilna aplikacija koja podržava rad na mobilnoj fiskalnoj blagajni
 • internet veza
 • pisač (obični, bluetooth i wireless)

Mini fiskalna blagajna je optimalno rješenje za prodaju u pokretu, otvorenom ili rad na terenu

Po čemu smo drugačiji od drugih?

 • Da biste uspješno fiskalizirali vaš poslovni objekata biće vam potreban fiskalni program i hardverska oprema na koju ćete program instalirati. Ovisno o tome da li se radi o pokretnom objektu kao što je  kombi, autobus, minibus, kamion, taxi i kolica, ili pak o fiksnom objektu postojati će i različiti zahtjevi za hardverskom opremom. Ovdje ubrajamo kompjutere, laptope, tablete i pametne telefone.

  Prilikom izbora programa ne dozvolite da nabavka mini fiskalne blagajne bude uvjetovana nabavkom određene hardverske opreme. Ako izaberete POS Sector možete koristiti i vašu korištenu opremu odnosno svaki smartphone odnosno tablet može se pretvoriti u mini prijenosnu fiskalnu blagajnu pomoću posebno razvijene aplikacije za mobilne uređaje.

  Ako se radi o pokretnom poslovnom objektu preporuka je za rad koristiti opremu sa napajanjem na baterije koja je manjih dimenzija. Ovdje prvenstveno preporučam upotrebu pametnih telefona i tableta koji zauzimaju veoma malo prostora i lako su prenosivi.

  Da biste ispisali račune trebate pisač. To može biti mali pos printer na baterije obični, bluetooth odnosno wireless

  U svakom slučaju važno je napomenuti da možete da odaberete  mini fiskalnu blagajnu za vaš poslovni objekt koja  ne uvjetuje prateću opremu.

  Uz korištenje POS Sector mini fiskalne blagajne u mogućnosti ste uštedjeti novac i svoj stari tablet ili telefon pretvoriti u pouzdani uređaj

  Kupovinom ove blagajne imate veliku slobodu izbora prilikom nabavka opreme.

  POS Sector možete koristiti na svim operativni sistemima uključujući  Windows, Mac,  Android, iOS, i Linux.

 • Svakodnevne operacije u poslovanju od pravljenja narudžbi i izdavanja računa  ne bi trebalo da se vrši u više od dva klika u programu. Vrijeme potrebno za ovu operaciju traje manje od par sekundi.

  Upotrebom  touch screen-a ili tableta brzina procesa izdavanja računa se maksimalizira. Da biste mogli raditi ovom munjevitom brzinom potrebno je da imate mini fiskalnu blagajnu funkcionalnog a opet jednostavnog dizajna.

  POS Sector je fiskalna blagajna koja se prilagođava  bilo kojem monitoru ili hardveru koji posjedujete!

  Dizajn POS Sector-a je nevjerojatno jednostavan što ga čini nevjerojatno laganim za korištenje na bilo kojoj opremi.

 • Da biste znali da li vam nešto u potpunosti odgovara potrebno je da uradite testiranje proizvoda. Upravo iz ovog razloga našim potencijalnim klijentima  stavljamo mogućnost testiranja pune verzije našeg programa za mini fiskalnu blagajnu prije kupovine. Vrijeme za testiranje je dovoljno dugo da se sami možete uvjeriti da li vam upravo naša Mini fiskalna blagajna odnosno program nudi sve što vam je potrebno. Također važno je da se upoznate svim funkcijama programa tj. da možete testirati punu verziju vaše blagajne.

  Puna verzija POS Sector mini fiskalne blagajne dostupna je 30 dana potpuno besplatno. Iz iskustva naših klijenata sigurni smo da tijekom ovog vremenskog perioda biti ćete u mogućnosti obučiti se za rad u programu i na njega potpuno naviknuti!

 • Vaša Mini fiskalna blagajna bi trebala biti dizajnirana na takav način da svaka operacija koju trebate učiniti se izvodi u samo par koraka i to logičnim slijedom. Prilikom dizajniranja POS Sector-a upravo smo se vodili ovom potrebom naših korisnika. Ovdje spadaju svakodnevne radnje u vašem poslovnom objektu kao što su dodavanje artikala, promjena cijena i rad sa skladištem.

 • Mini fiskalna blagajna omogućava vam nenametljivu kontrolu rada vašeg osoblja. Prije korištenja vaše blagajne vaš uposlenik se mora najprije logirati u sistem. To znači da su sve radnje koje se obnašaju u programu mini fiskalne blagajne praćene s njihovim izvršiocem, odnosno uposlenik se mora prethodno logirati u sistem. Ova značajka programa omogućava praćenje narudžbi i izdanih računa za svakog radnika pojedinačno sto posljedično  minimalizira mogućnost krađe od strane vašeg osoblja.

  Također, analizom poslovanja po radnicima maksimalizira se  efikasnost osoblja a samim tim unaprjeđuje vaše poslovanje. Spomenute informacije možete iskoristiti da  organizirate osoblje u smjene na najbolji mogući način i  maksimalizirate njihovu učinkovitost. Ovakve odluke će se svakako odraziti na smanjenje troškova za vaše radnike.

  Periodične  inventure su nezaobilazna stavka u vašem  poslovanju  da biste bili u mogućnosti pratiti i mjeriti uspješnost vašeg poslovanje. Ona vam omogućava da  identificirate potencijalne probleme i da u slučaju negativnih promjena u radu reagirate na vrijeme.

  Izaberite mini fiskalnu blagajnu POS Sector koja će vam omogućiti brzo i jednostavno praćenje stanja i zaliha roba s kojim inventura postaje prilika za unaprijeđenje poslovanje a ne naporan i dosadan posao.

   

 • Program mini fiskalne blagajne POS Sector nudi mogućnost analize poslovanja kroz dijagrame te ispisa  različitih korisnih  izvještaja na kraju radne smjene. Izvještaji se odnose na one o prodanim artiklima ili efikasnosti u prodaji individualnih članova vašeg poslovnog tima.

  Analiza poslovanja u POS Sectoru je prikazana  brojčano i dijagramima te ste u mogućnosti  da u kratkom vremenu, već na prvi pogled uočite najbolje radnike i najbolje prodavane artikle te prilagodite timove i artikle za još veći uspjeh.

   

 • Fiskalna blagajna POS Sector jedna je od  najpopularnijih na tržištu Hrvatske. Rad ove fiskalne blagajne baziran je na jednostavnosti rada kao i mogućnosti da se primjenjuje u gotovo svim djelatnostima. Važno je napomenuti da je rad svake djelatnosti različit i specifičan po nekom djelu poslovanja kao npr prilikom servisiranja u servisima izdaju se radni nalozi ili se u ugostiteljstvu izdaju prvo narudžbe za kuhinju i šank a tek onda račun.

  S obzirom na ove razlike rad programa za fiskalnu blagajnu možemo podijeliti u sljedeće podgrupe:

  • fiskalna blagajna za štandove: S obzirom na to da na štandovima u većini slučajeva nema struje potrebno je da navedene fiskalne blagajne budu mobilne odnosno da je uređaj na kojem se radi (tablet, mobitel, laptop) u mogućnosti da 12-20 sati radi na baterije i da pisaći također budu mobilni odnosno na baterije. Konekciju na internet moguće je ostvariti preko WiFI mreže ili preko internet usb stika. Posebno je važno da program u kojem se izdaju računi bude jednostavan za korištenje i da je formiranje cijena artikala jednostavan i izmjenjiv u trenutku izdavanja računa.
  • fiskalna blagajna na mobitelu: Za zanimanja koja su mobilna (putujući trgovci, serviseri na terenu, prodaja po štandovima i tržnicama ili izdaju mali broj računa te nemaju mogućnost priključka uređaja na struju, fiskalna blagajna na mobitelu je idealno rješenje. Osnova za ovaj način fiskalnog rješenja je pametni mobitel, prenosivi pisač te jednostavan program sa kojim se izdaju računi za usluge i artikle. Bitno je naglasiti da je potrebno da se izdavanje računa vrši bez uvjetovanja internet konekcije te da je nesmetan radu u offline internet modu odnosno radu bez interneta
  • fiskalna blagajna za frizere: Rješenje blagajni za frizere je veoma slično sa načinom rada ostalih uslužnh djelatnosti s tim da ima mogućnost i prodaje artikala klijentima poput gelova, lakova za kosu i sličnih preparata. Osim osnovnih svojstava za vođenje poslovanja poput jednostavnog unosa artikala i pregleda potrošnje po željenim vremenskim intervalima, fiskalna blagajna za frizere treba da ima mogućnost kreiranja cijena usluga u trenutku izdavanja računa. S obzirom na to da ova djelatnost nema problema u sa strujom mogućnost rada fiskalna blagajna za frizere je na svim uređajima (računala, laptop, tablet) kao i pisačima.
  • fiskalna blagajna za uslužne djelatnosti: Osnova rada blagajni za uslužne djelatnosti je jednostavno kreiranje cijena usluge u trenutku izdavanja računa. Cijene usluge mogu često biti i fiksne ali većina uslužnih djelatnosti poput servisera, odvjetnika, veterinara ima potrebu da se cijene usluga formiraju nakon završenom posla. Pod pojmom jednostavno kreiranje cijena mislimo način da se odmah prilikom izdavanja računa uz upisivanje imena usluge dodijeli i cijena navedene usluge te količinski unese potreban broj.
  • fiskalna blagajna za dimnjačare: Ova vrsta blagajni spada u usluge koje su mobilne i za koje je potrebno izdavanje računa na terenu u trenutku naplate. Računi se izdaju putem mobilnih uređaja na baterije (tablet, pametni telefon) i prenosivih pisača. Fiskalna blagajna za dimnjačare je potrebno da ima program s jednostavnim kreiranjem cijena usluge te mogućnost naplate artikala koji su potrošeni u servisiranju.
  • fiskalna blagajna za taxi: S obzirom na to da je u svakom taxi vozilu ograničeno mjesto za uređaj i pisač, ova blagajna treba da je mala i da ima mogućnost punjenja preko auto punjača. Optimalna fiskalna blagajna za taxi je pametni telefon, prenosivi pisač na baterije te jednostavan program za fiskalnu blagajnu.
  • fiskalna blagajna za trgovinu: Rad s bar kodom, pretraga proizvoda po imenu i šifri te jednostavan unos novih količina na skladište osnova je za dobru fiskalnu blagajnu za trgovinu. Rad ove blagajne je optimalan s računalom, bar kod čitačem, te pisačem za brzi ispis većeg broja računa. Pisači koje preporučujemo za rad u trgovinama su samsung, epson, star. fiskalna blagajna za pokretnu trgovinu: Osim što ova blagajna treba da zadovolji sve osnovne funkcionalnosti potrebne za rad u trgovini (bar kod čitač, pretraga po šifri i imenu artikala) fiskalna blagajna za pokretnu trgovinu treba da je ne ovisna o struji odnosno da radi na baterije. Za ovu opciju preporučujemo table/pametni telefon, prenosivi pisač na baterije te program s jednostavnim radom.
  • fiskalna blagajna za vulkanizere: Servisni nalozi su u puno slučajeva najveća razlika ove djelatnosti s drugim uslugama. Izdavanje servisnih naloga je potrebno da budu jednostva i čitljiva s potrebnim informacijama te da fiskalna blagajna za vulkanizere radi u mreži (WiFI, internet) ako se radi o udaljenim lokacijama administracije i dijelova uslužnih servisa
  • mobilna fiskalna blagajna: Su sve blagajne koje imaju mogućnost rada bez struje odnosno rada na baterije te punjače. Optimalna mobilna fiskalna blagajna je na tabletu ili pametnom telefonu te prenosivim pisačima na baterije. Ove vrste blagajni se koristi većinom na mjestima bez strujnog priključka te jednostavnim uslugama na terenu.
  • fiskalna blagajna za liječnike – Jednostavno izdavanje računa s kreiranjem cijena usluga u trenutku izdavanje računa su odlike koje fiskalna blagajna za liječnike treba da ima. Liječnici manje više imaju već formirane cijene usluga te je ova opcija za kreiranje cijena u trenutku izdavanja računa samo jedna olakšavajuća okolnost za potrebne radnje. Liječnici koji rade na terenu koriste mobilne fiskalne blagajne s istim programom za liječnike odnosno usluge.
  • fiskalna blagajna za odvjetnike – Su većinom potrebne za rad u uredima tako da od opreme koristimo računala, pisače A4 te program za uslužne djelatnosti. Osim uopćenih funkcionalnosti koje su u programima za usluge (kreiranje cijena na računu u trenutku ispisa) fiskalna blagajna za odvjetnike treba da ima i mogućnost i izdavanje računa za virmansku naplatu računa odnosno naplatu računa preko banke.
  • fiskalna blagajna za opg: Većina OPG-a nema potrebu izdavanja računa putem fiskalne blagajne ali u slučaju da žele jednostavno pratiti stanje utržaka poslovanja, stanje skladišta, prodaju po artiklima i uslugama, prodaju po djelatnicima koriste i program za izdavanje računa i vođenje poslovanja. Program se ne mora fiskalizirati niti povezati s poreznom upravom.
  • fiskalna blagajna za prijevoznike – Kao o kod taxista fiskalna blagajna za prijevoznike treba da je mobilna odnosno da radi na baterije ili punjače (tableti, pametni telefoni) te da je pisač prenosiv i na baterije.
  • fiskalna blagajna za pekare – Su većinom blagajne na računalima i s pisačima za brzi ispis računa. Osim ove potrebne opreme fiskalna blagajna za pekare treba da ima jednostavno i brzo kucanje artikala te jednostavnu pretragu artikala po imenu ili grupi artikala.
  • fiskalna blagajna za ribare – S obzirom na to da su ribari u stalnom doticaju sa vodom oprema koja se koristi treba da je maksimalno zaštićena te da ima mogućnost rada na baterije (tableti, pametni telefoni, prenosivi pisači na baterije)
  • fiskalna blagajna android: android je operacijski sustav potreban za rad na tabletima, pametnim telefonima, netbook računalima i svim ostalim uređajima na kojima radi android platforma. veoma je popularan zbog svoje niske cijene uređaja tableta ili mobilnih telefona. Osnova je za mobilne fiskalne blagajne i rad na terenu.

Fiskalna blagajna na mobitelu izuzetno je popularna zbog svoje iznimne praktičnosti pri naplati artikala i usluga:

 • Prodaji od vrata do vrata

  trgovački putnici, hodajući prodavači po plažama ili koncertima

 • Naplati intervencija na terenu liječnika, veterinara, dimnjačara

 • Prodaji na štandovima, tržnicama, brodovima

 • Iznajmljivanju opreme

  poput iznajmljivanja bicikla, skutera, ležaljki i sličnih djelatnosti

 • Prodaji u pokretnim trgovinama

  prodaja ribe na brodovima i uslužnim objektima (mobilno ugostiteljstvo npr)

 • Prodaji karata na terenu

  za izlete, usluge vodiča u turizmu

 • Prodaji karata u vozilima za uslugu prijevoza

 • Naplati taxi usluga

 • Naplati usluga u objektima

  frizeri, kozmetičari, pedikeri, cvjećarnice, zlatari, tumači

U cijenu Android verzije programa uključen je modul fiskalizacije za razmjenu potrebnih podataka s Poreznom upravom, podrška te sve nadogradnje programa.

POS Sector Android

Optimalno rješenje za prodaju u pokretu, otvorenom i rad na terenu

99,00 kn Mjesečno
1 licenca
 • Izdavanje računa
 • Komplet analiza i izvješća vezana za prodaju artikala
* *Podrška u radnom vremenu (pon-pet do 16 i 30) i nadogradnje su uračunate u cijenu svih paketa

*Za online plaćanje karticom istaknute cijene su krajnje, a za plaćanje putem virmana ili gotovinski na cijene se nadodaje PDV 25%.

*Program se plaća samo za period izdavanja računa, a sva izvješća dostupna su i nakon isteka licence

*Pored podrške u radnom vremenu dajemo mogućnost specijalne podrške 24/7.

POS Sector Android

Optimalno rješenje za prodaju u pokretu, otvorenom i rad na terenu

990,00 kn Godišnje
1 licenca
 • Izdavanje računa
 • Komplet analiza i izvješća vezana za prodaju artikala
* *Podrška u radnom vremenu (pon-pet do 16 i 30) i nadogradnje su uračunate u cijenu svih paketa.

*Za online plaćanje karticom istaknute cijene su krajnje, a za plaćanje putem virmana ili gotovinski na cijene se nadodaje PDV 25%.

Program se plaća samo za period izdavanja računa, a sva izvješća dostupna su i nakon isteka licence

100% Kupnja bez rizika

Za prvih 30 dana korištenja garantiramo povrat novca ako ne budete zadovoljni

U svakom trenutku su mi pružili potrebnu podršku

laurin kutak

Moja iskustva s POS Sectorom su više nego dobra. Susretljivost ljudi iz POS Sectora i strpljenje pri rješavanju svih mojih nedoumica i početničkih grešaka su bila iznad mojih očekivanja.

U svakom trenutku su mi pružili potrebnu podršku i vrlo smo lako i jednostavno posložili sve potrebno za nesmetani rad moje blagajne , tako da mogu bez problema preporučiti program i tim svakome kome treba program koji se lako i jednostavno koristi i iza kojeg stoji dobra podrška.

Laura Baranić – Laurin Kutak

POS Sector uključuje korisničku kao i tehničku podršku – 24 sata, sedam dana u tjednu. Pored toga, u trenutku isporuke osiguravamo našim korisnicima instalaciju i edukaciju.

Prilikom zakonskih izmjena svi korisnici fiskalne blagajne za mobitele dobivaju besplatno sve nadogradnje - trajno. Prijenos u novu godinu je također besplatan a način na koji se vrši prijenos je automatski.

POS Sector uključuje korisničku kao i tehničku podršku – 24 sata, sedam dana u tjednu. Pored toga, u trenutku isporuke osiguravamo našim korisnicima instalaciju i edukaciju.
Isprobaj Besplatno na Tabletu ili Mobitelu Blagajna koju koristi više od 3800 korisnika