Fiskalne Blagajne POS Sector

Pored podrške u radnom vremenu dajemo mogućnost specijalne podrške 24/7

Možete nas kontaktirati putem telefona +385 1 800 000 4, putem e-maila: pos@pos-sector.com, Skype: possector

Provjeri Zašto 4000+ Objekata Koristi Blagajnu – POS Sector

Fiskalne Blagajne POS Sector
Scroll down

Fiskalne blagajne POS Sector su blagajne koje trenutno koristi preko 4000 ugostiteljskih objekata.

Razmišljanja smo da je lako priču ispričati kako je recimo naša blagajna najbolja ili kako je najbolja opcija i da će te puno toga propustiti ako ne uzmete našu blagajnu. Nismo zaista za takav način sticanja partnerstva.  Smatramo da se veoma teško dokazati se i steći povjerenje koje je najbitnije u svakom partnerstvu.

Vjerujemo kao i ti da je vrijeme najbolji pokazatelj, a ono što ti možemo obećati je da te nećemo lagati. Da bi bolje razumjeli zašto vam se ovako obraćamo, želimo vam reći da je POS Sector nastao iz osobne muke i patnje dok smo se bavili ugostiteljstvom, u objektu sa 25 konobara.

fiskalne-blagajne-mi

Tada nismo mogli pronaći program niti, programsku kuću na koju se možemo osloniti.

Rješenje je bilo da se organiziramo i da napravimo program koji će nam rješiti probleme u poslovanju koje smo imali.

fiskalne-blagajne-mi2Nakon nekog vremena, našim susjedima se svidio POS Sector i od tada smo se posvetili razvoju programa.

Krenuli smo od osnovnog koraka, a to je da je svakom konobaru omogućimo brzu obuku za rad na programu. Više od 5 minuta za obuku konobara nismo smjeli dozvoliti sebi.

program za fiskalnu blagajnu

 

Nakon rješavanja prvog koraka, na red su došli voditelji poslovanju i za njih smo kreirali jednostavan unos robe na lager

 

0:00:12 Dodavanje robe na skladište
0:00:19 Unos dobavljača robe
0:00:30 Filter za pretragu robe
0:00:39 Upis količine i nabavne cijene
0:00:56 Unos nove robe u programu
0:01:14 Pregled trenutnog stanja skladišta

 

S obzirom da sada čitaš ovaj tekst sigurno se nalaziš u istim ili sličnim problemima u kojim smo se i mi nalazili. Predlažem, da ispuniš kontakt formu, predstaviš svoj problem i dogovoriš besplatnu instalaciju i testiranje te se uvjeriš kroz vrijeme da li ti program zaista odgovara i rješava tvoje probleme.

Pošalji nam svoje podatke i dogovori termin za besplatnu online instalaciju

U svakom trenutku su mi pružili potrebnu podršku

laurin kutak

Moja iskustva s POS Sectorom su više nego dobra. Susretljivost ljudi iz POS Sectora i strpljenje pri rješavanju svih mojih nedoumica i početničkih grešaka su bila iznad mojih očekivanja.

U svakom trenutku su mi pružili potrebnu podršku i vrlo smo lako i jednostavno posložili sve potrebno za nesmetani rad moje blagajne , tako da mogu bez problema preporučiti program i tim svakome kome treba program koji se lako i jednostavno koristi i iza kojeg stoji dobra podrška.

Laura Baranić – Laurin Kutak

Pogledaj kratki video kako funkcionira izdavanje računa u  POS Sector

0:00:00 Logiranje u program
0:00:15 Izdavanje računa
0:00:25 Brisanje konzumacija s računa
0:00:31 Gotovinska naplata računa
0:00:35 Ispis narudžbe za šank
0:00:39 Ispis narudžbe za kuhinju
0:00:43 Ispis računa za kupca
0:00:54 Dodatni načini plaćanja
0:00:59 Odabir načina plaćanja
0:01:02 Dodjeljivanje popusta na račun
0:01:22 Upis podataka kupca
0:01:27 Dodavanje novog kupca
0:01:52 Lista definiranih kupaca
0:02:06 Ispis A4 računa

Fiskalne blagajne – POS Sector – program namijenjen restoranima i barovima. Osigurava vam da na jednostavan način vodite i kontrolirate svoj objekt. Od zaliha do prometa artikala i profita.

Račun možete izdati na gosta ili na tvrtku. Naplatiti u gotovini, kreditnom karticom ili preko računa, te izdati na POS ili A4 printer .

Kontaktirajte nas
Javite nam kako vam možemo pomoći!

Možete nas kontaktirati i putem telefona +385 1 800 000 4, putem e-maila: pos@pos-sector.com, Skype: possector

 

Od kada koristimo mobilno naručivanje za konobare POS Sector smanjili smo vrijeme od narudžbe do serviranja jela za 50%

damir sekulic

Tijekom ljeta promet u lokalu je 8 do 10 puta veći nego zimi i bitno je ubrzati prijenos narudžbi od konobara koji narudžbu preuzima od gosta, do kuhinje i/ili šanka.

Tablet je izvrsno rješenje jer konobar uzima narudžbu redom s nekoliko stolova,a vrijeme se ne gubi jer je narudžba izašla na printeru u kuhinji u trenutku kad je preuzeo (neovisno o tome što konobar nakon toga odlazi na druge stolove).

To jako smanjuje “pritisak” velikog broja istovremenih narudžbi u kuhinji i olakšava izdavanje narudžbi. Napravili smo i malu analizu… prosječno vrijeme posluživanja hrane “starim sistemom” (bez tableta) bilo je 20 do 30 minuta. S tabletom treba 10 do 15 minuta. Čak i “stariji” konobari nemaju problema s navikavanjem na tehnologiju. Htjeli smo tablete “ugasiti” tijekom zime, a “stariji” su tražili da ostavimo u pogonu barem jedan 🙂

 

Damir Sekulić – Buffet FIFE, Split