Mini Fiskalna Blagajna na Smart Telefonima i Tabletima POS Sector

POS sector Android je

mini fiskalna blagajna za android smart telefone i tablete.

Sa ovim uređajima osim što možete svakodnevno telefonirati, surfati, koristiti aplikacije za posao ili zabavu od sada možete i izdavati račune i voditi svoje poslovanje bez obzira na lokaciju (ured, teren) ili Internet vezu (nesmetano izdavanje računa i u slučaju prekida Internet veze), a sve u skladu sa fiskalnim zakonom republike Hrvatske.

Mini <a href=Fiskalna Blagajna na Smart Telefonima i Tabletima POS Sector">
Isprobaj Besplatno na Tabletu ili Mobitelu Bez obveza! Bez ugovora!

Zašto je Mini fiskalna blagajna POS Sector najbolje Rješenje za Vas?

Postoji mnogo razloga zbog kojih ćete biti sretni što ste odabrali  mini fiskalnu blagajnu POS Sector za vođenje vašeg poslovanja no navesti ću samo neke od njih:

 1. Svaki smartphone ili tablet može se pretvoriti u mini prijenosnu fiskalnu blagajnu pomoću posebno razvijene aplikacije za mobilne uređaje.
 2. Uz POS Sector brzo i jednostavno izdajete račune
 3. Možete testirati punu verziju našeg programa  punih 30 dana i to potpuno besplatno
 4. Radite  jednostavno i lako u POS Sector-u
 5. Uspješno kontrolirajte uposlenike i sve poslovne operacije
 6. Olakšajte si posao slikovnim prikazom analize poslovanja

Po čemu smo drugačiji od drugih?

 • Da biste uspješno fiskalizirali vaš poslovni objekata biće vam potreban fiskalni program i hardverska oprema na koju ćete program instalirati. Ovisno o tome da li se radi o pokretnom objektu kao što je  kombi, autobus, minibus, kamion, taxi i kolica, ili pak o fiksnom objektu postojati će i različiti zahtjevi za hardverskom opremom. Ovdje ubrajamo kompjutere, laptope, tablete i pametne telefone.

  Prilikom izbora programa ne dozvolite da nabavka mini fiskalne blagajne bude uvjetovana nabavkom određene hardverske opreme. Ako izaberete POS Sector možete koristiti i vašu korištenu opremu odnosno svaki smartphone odnosno tablet može se pretvoriti u mini prijenosnu fiskalnu blagajnu pomoću posebno razvijene aplikacije za mobilne uređaje.

  Ako se radi o pokretnom poslovnom objektu preporuka je za rad koristiti opremu sa napajanjem na baterije koja je manjih dimenzija. Ovdje prvenstveno preporučam upotrebu pametnih telefona i tableta koji zauzimaju veoma malo prostora i lako su prenosivi.

  Da biste ispisali račune trebate pisač. To može biti mali pos printer na baterije obični, bluetooth odnosno wireless

  U svakom slučaju važno je napomenuti da možete da odaberete  mini fiskalnu blagajnu za vaš poslovni objekt koja  ne uvjetuje prateću opremu.

  Uz korištenje POS Sector mini fiskalne blagajne u mogućnosti ste uštedjeti novac i svoj stari tablet ili telefon pretvoriti u pouzdani uređaj

  Kupovinom ove blagajne imate veliku slobodu izbora prilikom nabavka opreme.

  POS Sector možete koristiti na svim operativni sistemima uključujući  Windows, Mac,  Android, iOS, i Linux.

 • Svakodnevne operacije u poslovanju od pravljenja narudžbi i izdavanja računa  ne bi trebalo da se vrši u više od dva klika u programu. Vrijeme potrebno za ovu operaciju traje manje od par sekundi.

  Upotrebom  touch screen-a ili tableta brzina procesa izdavanja računa se maksimalizira. Da biste mogli raditi ovom munjevitom brzinom potrebno je da imate mini fiskalnu blagajnu funkcionalnog a opet jednostavnog dizajna.

  POS Sector je fiskalna blagajna koja se prilagođava  bilo kojem monitoru ili hardveru koji posjedujete!

  Dizajn POS Sector-a je nevjerojatno jednostavan što ga čini nevjerojatno laganim za korištenje na bilo kojoj opremi.

 • Da biste znali da li vam nešto u potpunosti odgovara potrebno je da uradite testiranje proizvoda. Upravo iz ovog razloga našim potencijalnim klijentima  stavljamo mogućnost testiranja pune verzije našeg programa za mini fiskalnu blagajnu prije kupovine. Vrijeme za testiranje je dovoljno dugo da se sami možete uvjeriti da li vam upravo naša Mini fiskalna blagajna odnosno program nudi sve što vam je potrebno. Također važno je da se upoznate svim funkcijama programa tj. da možete testirati punu verziju vaše blagajne.

  Puna verzija POS Sector mini fiskalne blagajne dostupna je 30 dana potpuno besplatno. Iz iskustva naših klijenata sigurni smo da tijekom ovog vremenskog perioda biti ćete u mogućnosti obučiti se za rad u programu i na njega potpuno naviknuti!

 • Vaša Mini fiskalna blagajna bi trebala biti dizajnirana na takav način da svaka operacija koju trebate učiniti se izvodi u samo par koraka i to logičnim slijedom. Prilikom dizajniranja POS Sector-a upravo smo se vodili ovom potrebom naših korisnika. Ovdje spadaju svakodnevne radnje u vašem poslovnom objektu kao što su dodavanje artikala, promjena cijena i rad sa skladištem.

 • Mini fiskalna blagajna omogućava vam nenametljivu kontrolu rada vašeg osoblja. Prije korištenja vaše blagajne vaš uposlenik se mora najprije logirati u sistem. To znači da su sve radnje koje se obnašaju u programu mini fiskalne blagajne praćene s njihovim izvršiocem, odnosno uposlenik se mora prethodno logirati u sistem. Ova značajka programa omogućava praćenje narudžbi i izdanih računa za svakog radnika pojedinačno sto posljedično  minimalizira mogućnost krađe od strane vašeg osoblja.

  Također, analizom poslovanja po radnicima maksimalizira se  efikasnost osoblja a samim tim unaprjeđuje vaše poslovanje. Spomenute informacije možete iskoristiti da  organizirate osoblje u smjene na najbolji mogući način i  maksimalizirate njihovu učinkovitost. Ovakve odluke će se svakako odraziti na smanjenje troškova za vaše radnike.

  Periodične  inventure su nezaobilazna stavka u vašem  poslovanju  da biste bili u mogućnosti pratiti i mjeriti uspješnost vašeg poslovanje. Ona vam omogućava da  identificirate potencijalne probleme i da u slučaju negativnih promjena u radu reagirate na vrijeme.

  Izaberite mini fiskalnu blagajnu POS Sector koja će vam omogućiti brzo i jednostavno praćenje stanja i zaliha roba s kojim inventura postaje prilika za unaprijeđenje poslovanje a ne naporan i dosadan posao.

   

 • Program mini fiskalne blagajne POS Sector nudi mogućnost analize poslovanja kroz dijagrame te ispisa  različitih korisnih  izvještaja na kraju radne smjene. Izvještaji se odnose na one o prodanim artiklima ili efikasnosti u prodaji individualnih članova vašeg poslovnog tima.

  Analiza poslovanja u POS Sectoru je prikazana  brojčano i dijagramima te ste u mogućnosti  da u kratkom vremenu, već na prvi pogled uočite najbolje radnike i najbolje prodavane artikle te prilagodite timove i artikle za još veći uspjeh.

   

POS Sector uključuje korisničku kao i tehničku podršku – 24 sata, sedam dana u tjednu. Pored toga, u trenutku isporuke osiguravamo našim korisnicima instalaciju i edukaciju.

Prilikom zakonskih izmjena svi korisnici fiskalne blagajne za mobitele dobivaju besplatno sve nadogradnje - trajno. Prijenos u novu godinu je također besplatan a način na koji se vrši prijenos je automatski.

POS Sector uključuje korisničku kao i tehničku podršku – 24 sata, sedam dana u tjednu. Pored toga, u trenutku isporuke osiguravamo našim korisnicima instalaciju i edukaciju.
Isprobaj Besplatno na Tabletu ili Mobitelu Bez obveza! Bez ugovora!