Upoznaj Mobilnu Blagajnu za Mobitele i Tablete POS Sector

Upoznaj Mobilnu Blagajnu za Mobitele i Tablete POS Sector

Mobilna blagajna POS Sector je aplikacija za mobitele i tablete namijenjena za izdavanje računa i vođenje poslovanja. Popularno naziv ovakvih aplikacija u Hrvatskoj je mobilna fiskalna blagajna.

Prije izlaska na Hrvatsko tržište aplikacija je uspješno istestirana u procesu fiskalizacije u Sloveniji koja je još uvijek u tijeku počevši od 1.1.2016.

Mobilna blagajna POS Sector se primjenjuje najčešće u djelatnostima koji za osnovu imaju prodaju artikala ili usluga na terenu odnosno za:

 •  Naplatu usluga u objektima (frizeri, kozmetičari, pedikeri, cvjećarnice, zlatari, tumači)
 • Prodaju na štandovima, tržnicama, brodovima
 • Prodaju od vrata do vrata (trgovački putnici, hodajući prodavači po plažama ili koncertima)
 • Prodaju u pokretnim trgovinama (prodaja ribe na brodovima i uslužnim objektima (mobilno ugostiteljstvo npr)
 • Naplatu najma opreme (poput najma bicikla, skutera, ležaljki i sličnih djelatnosti)
 • Prodaju karata u vozilima za uslugu prijevoza
 • Prodaju karata na terenu (za izlete, usluge vodiča u turizmu)
 • Naplatu intervencije na terenu liječnika, veterinara, dimnjačara
 • Naplatu taxi usluga

Izdavanje računa na mobilnim uređajima osobito je pogodno za one djelatnosti čija lokacija (rad na terenu) nije stalna odnosno za one djelatnosti koje na svojoj radnoj lokaciji nemaju priključak električne struje. S obzirom da su mobilni uređaji koji rade na Android operativnom sistemu u omjeru cijene i kvalitete trenutno najoptimalnija opcija za nabavu i korištenje najveći postotak poslovnih korisnika se odlučuje za ovu verziju opreme.

Cijene mobilnih uređaja (tableti, pametni telefoni) na Android operativnom sistemu u odnosu npr na mobilne uređaje na windows operativnom sistemu su u omjeru 1:3 odnosno za jedan uređaj npr tablet približno istih performansi odnos cijena bio cca 35 € android OS : cca 100 € windows OS

Ako već posjedujete Android telefon ili tablet, ne trebaju Vam nikakvi dodatni uređaji ni pretplate – pristup internetu već je omogućen u gotovo svim današnjim mobilnim tarifama.

Upravo zahvaljujući tome mobilna blagajna POS Sector je izuzetno jednostavna i brza, uhodavanje korisnika kratko, a inicijalno podešavanje aplikacije minimalno. Aplikacija je idealna za veliki broj malih poduzetnika koji do nedavno nisu imali obvezu registriranja prometa na sličan način, pa nisu vični radu s registar blagajnama.

Pogledaj kratki video kako funkcionira mobilna fiskalna blagajna POS Sector

Koje su prednosti mobilne blagajne?

Prednosti mobilnih fiskalnih blagajni na mobitelima i tabletima je u tome što s ovim uređajima osim što možete svakodnevno telefonirati, surfati, koristiti aplikacije za posao ili zabavu od sada možete i izdavati račune i voditi svoje poslovanje bez obzira na lokaciju (ured, teren), priključak struje (uređaji rade na baterije) ili Internet vezu (nesmetano izdavanje računa i u slučaju prekida Internet veze), a sve u skladu sa fiskalnim zakonom republike Hrvatske.

Ako se dogodi prekid internet veze, odnosno ako se računi kojim slučajem trenutno ne mogu fiskalizirati i dalje možete izdavati račune pomoću mobilne fiskalne blagajne. Računi koji su ostali nefiskalizirani, bit će fiskalizirani automatski odmah nakon što se uspostavi internet veza sa poreskom upravom.

Implementacija mobilne fiskalne blagajne POS Sector osigurati će vam:

 • Ne ovisnost od lokacije rada (teren, objekt)
 • Ne ovisnost od priključka struje (rad na baterije)
 • Ne ovisnost od stalne internet veze
 • Zadovoljavanje zakonskih propisa Hr
 • Jednostavan i brz način rada prilikom izdavanja računa

U slučaju mobilne blagajne POS Sector, uključena je  korisnička i tehnička podršku – 24 sata, sedam dana u tjednu. Pored toga, u trenutku isporuke osigurana je  instalaciju i edukaciju  korisnicima mobilne blagajne POS Sector.

mobilna-blagajna-pos-sector-podrska

Prilikom zakonskih izmjena svi korisnici mobilne blagajne POS Sector-a dobivaju besplatno sve nadogradnje – trajno. Prijenos u novu godinu je također besplatan, a način na koji se vrši prijenos je automatski.

Po čemu smo drugačiji od drugih?

100% kupnja bez rizika

Mi vjerujemo u naš proizvod i shodno tome želimo da se i vi sami uvjerite u ono što već mi znamo a to je da s POS Sectorom možete mirno spavati. Upravo iz tih razloga dajemo mogućnost svima u prvih 30 dana korištenja da u slučaju da niste zadovoljni sa bilo čim, odnosno proizvodom, našom podrškom ili nečim trećim dobijete svoj novac nazad.

mobilna-blagajna-pos-sector-garancija

Hardverska Oprema za Mobilnu blagajnu sada je vaš izbor

Da biste uspješno fiskalizirali vaš poslovni objekt biće vam potreban fiskalni program i hardverska oprema na koju ćete program instalirati. Ovisno o tome da li se radi o pokretnom objektu kao što je  kombi, autobus, minibus, kamion, taxi i kolica, ili pak o prodaji odnosno naplati usluga i proizvoda na terenu poput prodaji ribe sa broda ili naplati usluga servisa električara ili fiksnom objektu za trgovinu i usluge, postojati će i različiti zahtjevi za hardverskom opremom. Ovdje ubrajamo tablete i pametne telefone.

Prilikom izbora programa ne dozvolite da nabavka mobilne blagajne bude uvjetovana nabavkom određene hardverske opreme. Ako izaberete POS Sector možete koristiti i vašu korištenu opremu odnosno svaki mobitel odnosno tablet može se pretvoriti u mobilnu blagajnu pomoću posebno razvijene aplikacije za mobilne uređaje.

Ako se radi o pokretnom poslovnom objektu preporuka je za rad koristiti opremu sa napajanjem na baterije koja je manjih dimenzija. Ovdje prvenstveno preporučam upotrebu pametnih telefona i tableta koji zauzimaju veoma malo prostora i lako su prenosivi. Da biste ispisali račune trebate pisač. To može biti mali pos pisač na baterije obični, bluetooth odnosno wireless

U svakom slučaju važno je napomenuti da možete da odaberete  mobilnu blagajnu za vaš poslovni objekt koja  ne uvjetuje prateću opremu.

Uz korištenje POS Sector mobilne blagajne u mogućnosti ste uštedjeti novac i svoj stari tablet ili telefon pretvoriti u pouzdani uređaj

Brzo i jednostavno izdavanje računa na terenu 

Svakodnevne operacije u poslovanju od pravljenja narudžbi i izdavanja računa  ne bi trebalo da se vrši u više od dva klika u programu. Vrijeme potrebno za ovu operaciju traje manje od par sekundi.

racun-mobilna-blagajna-pos-sector

Upotrebom  mobitela ili tableta brzina procesa izdavanja računa se maksimalizira. Da biste mogli raditi ovom munjevitom brzinom potrebno je da imate mobilnu blagajnu funkcionalnog a opet jednostavnog dizajna.

Radite s lakoćom

Vaša Mobilna blagajna bi trebala biti dizajnirana na takav način da svaka operacija koju trebate učiniti se izvodi u samo par koraka i to logičnim slijedom.

uredi-artikal-mobilna-blagajna-pos-sector

Prilikom dizajniranja POS Sector-a upravo smo se vodili ovom potrebom naših korisnika. Ovdje spadaju svakodnevne radnje u vašem poslovnom objektu kao što su dodavanje artikala, promjena cijena i rad sa skladištem.

Jednostavna kontrola poslovnih operacija i uposlenika

Mobilna blagajna omogućava vam nenametljivu kontrolu rada vašeg osoblja. Prije korištenja vaše blagajne vaš uposlenik se mora najprije logirati u sistem. To znači da su sve radnje koje se obnašaju u programu mobilne blagajne praćene s njihovim izvršiocem.

Ova značajka programa omogućava praćenje narudžbi i izdanih računa za svakog radnika pojedinačno sto posljedično  minimalizira mogućnost krađe od strane vašeg osoblja.

posljednji-racuni-mobilna-blagajna-pos-sector

Također, analizom poslovanja po radnicima maksimalizira se  efikasnost osoblja a samim tim unaprjeđuje vaše poslovanje. Spomenute informacije možete iskoristiti da  organizirate osoblje u smjene na najbolji mogući način i  maksimalizirate njihovu učinkovitost. Ovakve odluke će se svakako odraziti na smanjenje troškova za vaše radnike.

Periodične  inventure su nezaobilazna stavka u vašem  poslovanju  da biste bili u mogućnosti pratiti i mjeriti uspješnost vašeg poslovanje. Ona vam omogućava da  identificirate potencijalne probleme i da u slučaju negativnih promjena u radu reagirate na vrijeme.

Pregledna analiza poslovanja kroz potrebna izvješća

Program mobilne blagajne POS Sector nudi mogućnost analize poslovanja kroz različita izvješća kao što su kraj smjene, dnevno izvješće, periodično izvješće te njihov ispis na pisaču.

krajsmjene-mobilna-blagajna-pos-sector

Izvješća se odnose na one o prodanim artiklima ili efikasnosti u prodaji individualnih članova vašeg poslovnog tima.

Testirajte Mobilnu blagajnu Besplatno

Da biste znali da li vam nešto u potpunosti odgovara potrebno je da uradite testiranje proizvoda. Upravo iz ovog razloga našim potencijalnim klijentima  stavljamo mogućnost testiranja pune verzije našeg programa za mobilnu blagajnu prije kupovine. Vrijeme za testiranje je dovoljno dugo da se sami možete uvjeriti da li vam upravo naša Mobilna blagajna odnosno program nudi sve što vam je potrebno. Također važno je da se upoznate svim funkcijama programa tj. da možete testirati punu verziju vaše blagajne.

Prvi način na koji možete testirati mobilnu blagajnu je da uradite download sa Google Play-a klikom na ikonu ispod

mobilna-blagajna-google-app-store

Klikni na ikonu Google app Store za besplatni download aplikacije

Puna verzija POS Sector mobilne blagajne dostupna je 15 dana potpuno besplatno. Iz iskustva naših klijenata sigurni smo da tijekom ovog vremenskog perioda biti ćete u mogućnosti obučiti se za rad u programu i na njega potpuno naviknuti!

Drugi način za testiranje je da se nama javite odnosno, prijavite za testiranje preko kontakt forme, nakon čega ćemo se mi javiti vama te dogovoriti instalaciju

Pošalji nam svoje podatke i dogovori termin za besplatnu instalaciju mobilne blagajne POS Sector

 

I za kraj smo ostavili jednu od glavnih stvari, a to je cijena mobilne blagajne POS Sector. Cijena blagajne je samo 99,00 kuna mjesečno. U cijenu svih paketa programa uključen je modul fiskalizacije za razmjenu potrebnih podataka s Poreznom upravom, podrška 24/7 te sve nadogradnje programa. Za više informacija o cijenama klikni na sliku ispod.

mobilna-blagajna-pos-sector-cijene Klikni na sliku za više informacija