Što gosti uistinu žele doživjeti kada dođu u Vaš restoran?

Što gosti uistinu žele doživjeti kada dođu u Vaš restoran?

Što je potrebno za svršeno iskustvo u restoranu?Što gosti očekuju od restorana ovisi o vrsti restorana, ali postoji par temeljnih stvari koje opisuju uspješne restorane. Srdačno osoblje Uvijek dobra hrana Savršen ambijent za slikanje Efikasna usluga Srdačno osoblje koje je posvećeno gostima Gosti se žele osjećati kao osobe, a ne kao vaš izvor zarade.Ovo najviše […]

Opširnije
Dizajniranje restoranske kuhinje: Vodič od A do Ž, kako urediti komercijalnu kuhinju

Dizajniranje restoranske kuhinje: Vodič od A do Ž, kako urediti komercijalnu kuhinju

Bilo da otvarate restoran prvi put, ili pak renovirate postojeći objekt, prioritet vam je efikasna kuhinja. Kuhinja je srce i duša svakog restorana i u njoj nastaju sva vaša jela. Prilikom uređenja restoranske kuhinje morate obratiti pozornost na mnogo stvari. Uz ovaj članak naučit ćete gdje početi, na što trebate paziti, te koji Vam restorani mogu poslužiti kao primjer dobro uređene i inovativne restoranske kuhinje.

Opširnije
Obuća za rad u kuhinji i ugostiteljstvu?

Obuća za rad u kuhinji i ugostiteljstvu?

Tko god se bavio ovim poslom reći će vam da ćete u jednoj smjeni proći bezbroj kilometara i bezbroj prepreka. Trebate obuću koja će vam biti udobna prilikom hodanja i dugotrajnog stajanja ako ste u šanku. Više je razloga zašto je bitno da odaberete najbolju moguću obuću za posao, poput zaštite od vrućeg ulja pa sve do udobnosti same obuće.

Opširnije
Vodič za otvaranje kafića kroz 8 koraka

Vodič za otvaranje kafića kroz 8 koraka

Dakle želite otvoriti bar. Volite upoznavati nove ljude, ekspert ste u posluživanju pića i ne želite biti dio dosadne svakodnevnice. Kafić nije hobi, to je posao. To bi ste stalno trebali imati na umu, jer kafići mogu vrlo lako preći u negativno poslovanje prije nego što u potpunosti propadnu. Stoga Vam donosimo 8 koraka kojih se trebate držati da do toga ne bi došlo.

Opširnije