Normativi i analiza ugostiteljskog poslovanja

Što sve pravilna analiza poslovanja i vođenje normativa može donijeti ugostiteljima?

Normativi i analiza ugostiteljskog poslovanja

Kreiranje normativa za mnoge ugostitelje predstavlja nepoznanicu, jer trebaju biti precizni, što ponekad nije lako definirati i njihovo kreiranje oduzima vrijeme. Zbog toga ugostitelji često odustaju od vođenja istih.

No odustajanje ne bi trebala biti opcija. Vođenje normativa pruža nebrojene prednosti ugostiteljima. Kroz praktične primjere ćemo vam pokazati kako se primjenom određenih metoda brzo i lako kreiraju kvalitetni normativi, kako ih upotrijebiti u poslovanju i koji su mnogobrojni benefiti toga.

Datum webinara

23.01.2021

Početak webinara

Trajanje webinara

Publika webinara

Pogledajte naše prethodne webinare

Digitaliziraj HACCP

Saznaj kako u svom ugostiteljskom objektu na jednostavan način uspješno primijeniti i voditi zakonom obavezne HACCP evidencije.

Uparivanje hrane i vina

Saznajte osnovne principe uparivanja hrane i vina.

Ključne značajke programa za ugostiteljstvo - POS Sector

Ključne značajke programa za ugostiteljstvo

Što sve mora sadržavati program za ugostiteljstvo?

Želiš saznati i naučiti više o POS Sectoru

Kontaktiraj nas svakim danom 24/7

ili ispuni i pošalji kontaktnu formu. Pozvati ćemo te u najkraćem mogućem roku.

Iz prve ruke znamo što ti je potrebno da unaprijediš svoje poslovanje.

Preko 4000 korisnika. Prvih mjesec dana besplatno.

Započni besplatno. Bez ugovorne obaveze. Prestani s korištenjem kad želiš.

Crna Gora

Prijavite se na našu newsletter listu kako bi pregledati naše predhodne i prvi saznali termine održavanja budućih webinara!

Nakon što unesete ispravnu e-mail adresu bit ćete u mogućnosti pogledati dosadašnje webinare.