Uparivanje hrane i vina

Saznajte osnovne principe uparivanja hrane i vina.

Kako uparivanje hrane i i vina upotrijebiti u poslovanju i koji su mnogobrojni benefiti toga reći će vam naša specijalna gošća doc. dr. Snježana Gagić, osnivač i glavni konsultant Five Star Experience agencije i autor stručnih knjiga iz oblasti ugostiteljstva.

Datum webinara

06.03.2021

Početak webinara

Trajanje webinara

Publika webinara

Predavači: Snježana Gagić i Željko

Pogledajte naše prethodne webinare

Digitaliziraj HACCP

Saznaj kako u svom ugostiteljskom objektu na jednostavan način uspješno primijeniti i voditi zakonom obavezne HACCP evidencije.

Normativi i analiza ugostiteljskog poslovanja

Normativi i analiza ugostiteljskog poslovanja

Što sve pravilna analiza poslovanja i vođenje normativa može donijeti ugostiteljima?

Ključne značajke programa za ugostiteljstvo - POS Sector

Ključne značajke programa za ugostiteljstvo

Što sve mora sadržavati program za ugostiteljstvo?

Želiš saznati i naučiti više o POS Sectoru

Kontaktiraj nas svakim danom 24/7

ili ispuni i pošalji kontaktnu formu. Pozvati ćemo te u najkraćem mogućem roku.

Iz prve ruke znamo što ti je potrebno da unaprijediš svoje poslovanje.

Preko 4000 korisnika. Prvih mjesec dana besplatno.

Započni besplatno. Bez ugovorne obaveze. Prestani s korištenjem kad želiš.

Crna Gora

Prijavite se na našu newsletter listu kako bi pregledati naše predhodne i prvi saznali termine održavanja budućih webinara!

Nakon što unesete ispravnu e-mail adresu bit ćete u mogućnosti pogledati dosadašnje webinare.