Saznaj odgovore na često postavljena pitanja.

Top 5

O programu

POS Sector je vrhunski program za fiskalne blagajne koji omogućava jednostavno i brzo upravljanje ugostiteljskim objektom, a istovremeno je zadužen za sigurnu fiskalizaciju i vezu blagajne sa Poreznom upravom.

Između ostalog omogućava brzo i jednostavno kreiranje narudžbi, kucanje računa, mobilno naručivanje, rad sa skladištem dok jednostavan interfejs korisniku pruža jedinstveno iskustvo i lakoću korištenja.

Postoje dva načina kako da postaneš korisnik POS Sectora:

sam možeš proći kroz vrlo jednostavan proces prijave i preuzimanja programa ili nam se uvijek možeš obratiti na broj 01 4404 707 kako bi smo ti olakšali i taj proces uradili umjesto tebe.

Vrlo jednostavno. Proces instalacije programa kao i podešavanje fiskalizacije traje svega 20ak minuta. Slobodno nas pozovi na broj 01 4404 707 kako bi smo ti bili podrška.

Program možeš preuzeti ovdje i besplatno koristiti mjesec dana.

Ne. Program nije moguće jednokratno kupiti iz razloga što je nužno da program prati zakonske regulative koje se često mijenjaju. (Npr. uvođenje Eura).

Također, POS Sector se konstantno unapređuje zbog čega dolazi do nadogradnji (update programa). U slučaju jednokratne kupnje, ne bi imao mogućnost nadogradnje.

Ukoliko želiš prestati s korištenjem potrebno je da prestaneš plaćati mjesečni najam programa.

POS Sector podržava Windows operativni sustav.

Želiš saznati i naučiti više o POS Sectoru

Kontaktiraj nas svakim danom 24/7

ili ispuni i pošalji kontaktnu formu. Pozvati ćemo te u najkraćem mogućem roku.

Iz prve ruke znamo što ti je potrebno da unaprijediš svoje poslovanje.

Preko 4000 korisnika. Prvih mjesec dana besplatno.

Započni besplatno. Bez ugovorne obaveze. Prestani s korištenjem kad želiš.

Srbija

Crna Gora

Slovenija

English


Warning: Undefined array key "options" in /home/posshr/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192

Prijavite se na našu newsletter listu kako bi pregledati naše predhodne i prvi saznali termine održavanja budućih webinara!

Nakon što unesete ispravnu e-mail adresu bit ćete u mogućnosti pogledati dosadašnje webinare.