Kuhinjski monitor za restoran

Matija Rako
Matija Rako

SEO Manager

Podijelite na društvenim mrežama:

kuhinjski monitor za restoran

Tablica sadržaja

Sve veće cijene namirnica i nedostatak osoblja negativno utječu na profitne marže restorana i ostalih ugostiteljskih objekata. Ipak, konkurencija u ugostiteljskoj branši je iz dana u dan sve veća. Postavlja se pitanje kako restorani postižu profit i rast dok se snalaze u ovim izazovnim vremenima? 

Vlasnici i menadžeri moraju misliti na sve. Najsitniji detalji koji možda prije nekoliko godina nisu bili važni, danas postaju krucijalno velike stavke od kojih ovisi poslovanje. Trendovi se mjenjaju iz godine u godinu, a opstaju samo oni objekti koji se prilagođavaju tržišnim potrebama i čije vodstvo ništa ne prepušta slučaju.

Da bi maksimizirali svoje postojeće resurse koristeći učinkovitije osoblje, proračun i zalihe, potrebno je uložiti u tehnološke alate koji osoblju omogućuju lakši rad. Jedan od njih je svakako kuhinjski monitor koji bi trebao biti sastavni dio svakog ozbiljnijeg restorana. 

Ukoliko se dvoumite oko nabavke istog, u nastavku saznajte koje su njegove najveće prednosti i na koji to način utječe na bolje poslovanje i organizaciju restorana i drugih ugostiteljskih objekata.

Kuhinjski monitor za restoran (Kitchen Display System)

Pomoću interakcije sa blagajnom, kuhinjski monitor omogućuje prikaz narudžbi u realnom vremenu odnosno u onom trenutku kada je i otkucana. Najčešći način rada je kucanje narudžbe pomoću mobitela ili tableta ili preko fiskalne blagajne koja se nalazi na šanku.

Pored prikaza narudžbi, kuhinjski monitor prikazuje krucijalno važnu informaciju: vrijeme kucanja narudžbe kako bi kuhinjsko osoblje u svakom trenutku znalo koja točno je prioritet.

Nakon pripreme narudžbe, kuhinja obavještava konobara da je narudžba spremna, šaljući putem kuhinjskog monitora na konobarov uređaj kratku poruku u vidu vibracije ili nekog drugog znaka.

Kuhinjski monitor je idealan za sve vrste ugostiteljskih objekata, a posebno za:

 • Restorane,
 • Picerije,
 • Poslastičarnice,
 • Fast Food-ove

Sistem rada kuhinjskog monitora

Kuhinjski monitor za restoran (Kitchen Display System) -sistem rada

 • Kuhinjski monitor se instalira u kuhinji.
 • Osoblju je omogućen mobilni pristup sustavu.
 • Narudžbe se prikazuju na ekranu kuhinjskog monitora.
 • Svaka narudžba sadrži informacije o naručenim artiklima, jasno čitljiv ispis, jedinstveni broj narudžbe i vrijeme naručivanja.
 • Kuhinja obavještava konobara kada je narudžba pripremljena.
 • Konobar preuzima narudžbu i donosi je gostu.

Značaj fiskalne blagajne 

Fiskalna blagajna za restoran i implementacija kuhinjskog monitora

Moderni i kvalitetni programi za fiskalne blagajne omogućuju vlasnicima i menadžerima da koriste podatke, a ne instinkte za donošenje odluka. Ovi tehnološki sustavi pružaju pregled prodajnih obrazaca, praćenje zaliha i utvrđivanje područja rasipanja kako bi donijeli pametnije, isplativije i održivije odluke.

87% vodstva restorana i drugih ugostiteljskih objekata smatra da je usvajanje tehnologije ključno za njihov poslovni opstanak u posljednje dvije godine. Kvalitetna fiskalna blagajna, odnosno program kojim vodite svoje poslovanje mora pojednostaviti administrativne zadatke, ponuditi bitne uvide i osigurati sigurnost i usklađenost kvalitete. 

Upotrebom integriranog rješenja koje vam omogućuje upravljanje različitim aspektima vašeg poslovanja u jednom tehničkom nizu štedite vrijeme, novac i energiju. 

POS Sector program za fiskalnu blagajnu

POS Sector je program za vođenje poslovanja i fiskalizaciju čija je prva verzija nastala prije više od 15 godina. Program je kroz to vrijeme usavršen do najsitnijih detalja i kao takav postao prvi izbor tisuća ugostitelja ne samo u Hrvatskoj već u preko 20 zemalja svijeta. 

Jedna od mnogih funkcija programa je i interakcija fiskalne blagajne sa kuhinjskim monitorom koja:

 • Ubrzava i smanjuje nepotrebnu komunikaciju između konobara i kuhinjskog osoblja
 • Ubrzava isporuku narudžbi
 • Smanjuje mogućnost pogreške tokom pravljenja narudžbe
 • Omogućava konobarima više vremena da se posvete gostima
 • Omogućava bolju organizaciju šanka i kuhinje
 • Smanjuje troškove papira za POS printere

Fiskalna blagajna u ugostiteljstvu, mobilno naručivanje

Reprezentativna tehnička karakteristika POS Sectora je modularnost odnosno mogućnost prilagodbe programa svakom ugostitelju osobno. To znači da ugostitelj prilagodbom funkcija svomu poslovanju dobija jasno sučelje koje mu pomaže da jednostavno vodi posao, a ne dodatno ga komplicira.

O važnosti kvalitetne korisničke podrške u ugostiteljskoj branši ne mora se puno pisati. Svi znamo koliko je bitna. POS Sector team je svim korisnicima na raspolaganju 24/7 za bilo koju nejasnoću ili pomoć pri postizanju još boljih rezultata.

POS Sector nema ugovorne obaveze. Obuka i instalacija programa je besplatna, a kako bi ste bili sigurni u izbor tako bitnog aspekta poslovanja, možete besplatno isprobati program mjesec dana i tek onda odlučiti želite li nastaviti s korištenjem ili ne.

Glavne karakteristike:

 1. Brzo i jednostavno izdavanje fiskalnih računa – program je napravljen tako da sve radnje imaju minimalan broj klikova. Uz mogućnost brzog korištenja fiskalne blagajne, osoblju ostaje puno više vremena da se posveti gostima.
 2. U svakom trenutku točno stanje skladišta – POS Sector daje točan uvid u stanje robe kako bi znali koja se prodaje, a koja stoji i stvara dodatne troškove.
 3. Normativi – jedna od osnovnih stvari koju ugostitelji koji teže većem profitu ne bi trebali preskočiti je vođenje normativa. POS Sector tim će vas obučiti kako pravilno kreirati normative u programu. Tako ćete imati uvid u realno stanje zaliha i eliminirat ćete manjak i višak robe u skladištu.
 4. Analize i izvještaji – pomoću analiza i izvještaja o prodaji znate koliko ste zaradili i koliki je stvarni profit, a gdje najviše gubite.
 5. Mogućnost da vam POS Sector tim kreira artikle, poreze, normative i podesi fiskalnu blagajnu spremnu za rad – Ukoliko koristite neki drugi program s kojim niste zadovoljni, a nemate vremena da isprobate novi zbog unosa podataka, ne brinite. Sve što trebate je rezervirati svoj termin i fiskalnu blagajnu POS Sector ćemo podesiti točno onako kako ste i zamislili. 

Ukoliko želite implementirati kuhinjski monitor u restoran i isprobati POS Sector program za ugostiteljstvo kontaktirajte nas svakim danom 24/7 na broj  01 4404 707. Imate priliku mjesec dana besplatno koristiti program kako bi ga isprobali na najbolji mogući način. Također, možete se besplatno konzultirati sa našim timom oko nabavke opreme koja vam je potrebna.

 

Podijelite na društvenim mrežama:

Kategorije

Pročitajte povezane članke

Ljetna sezona traži savršene osvježavajuće napitke, a kokteli su upravo to – spoj osvježenja...

Korištenje nelegalnog ili nelicenciranog software-a postalo je toliko rašireno da mnogi korisnici prihvaćaju takvo...

U središtu poslovanja svakog ugostitelja nalazi se fiskalna blagajna – ključni alat ne samo...

Dok sunčani proljetni dani polako kucaju na vrata, ugostitelji već osjećaju blagu uzbuđenost zbog...

Jesi li spreman za još jednu intenzivnu ljetnu sezonu? Iskusan ugostitelj uvijek razmišlja unaprijed,...

Priprema za početak sezone u ugostiteljstvu iziskuje mnogo više od postavljanja stolova i iznošenja...

Među prvima saznaj korisne informacije o ugostiteljstvu i pogodnostima koje pružamo.

Iz prve ruke znamo što ti je potrebno da unaprijediš svoje poslovanje.

Preko 4000 korisnika. Prvih mjesec dana besplatno.

Započni besplatno. Bez ugovorne obaveze. Prestani s korištenjem kad želiš.

Srbija

Crna Gora

Slovenija

English


Warning: Undefined array key "options" in /home/posshr/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192

Prijavite se na našu newsletter listu kako bi pregledati naše predhodne i prvi saznali termine održavanja budućih webinara!

Nakon što unesete ispravnu e-mail adresu bit ćete u mogućnosti pogledati dosadašnje webinare.