POS Sector organizira 3. Webinar na temu “Normativi i analiza ugostiteljskog poslovanja”

Picture of Željko Bojović
Željko Bojović

Podijelite na društvenim mrežama:

funkcionalnosti fiskalne blagajne normativi i kalo

Tablica sadržaja

Specijalna gošća doc. dr. Snježana Gagić, osnivač i glavni konsultant Five Star Experience agencije i autor stručnih knjiga iz oblasti ugostiteljstva.

Kreiranje normativa za mnoge ugostitelje predstavlja problem, jer trebaju biti precizni, što ponekad nije lako definirati i njihovo kreiranje oduzima vrijeme. Zbog toga ugostitelji često odustaju od vođenja istih. No odustajanje ne bi trebala biti opcija. Vođenje normativa pruža nebrojene prednosti ugostiteljima. Kroz praktične primjere ćemo vam pokazati kako se primjenom određenih metoda brzo i lako kreiraju kvalitetni normativi, kako ih upotrijebiti u poslovanju i koji su mnogobrojni benefiti toga.

 

Teme koje ćemo obraditi:

  • Što su normativi i zašto su nam potrebni
  • Kako izračunati sastojke normativa
  • Rad s prilozima i definiranje normativa za priloge 
  • Kaliranje odnosno gubitak djela namirnica tokom pripreme ili skladištenja
  • Nova godina – nova znanja za uspješnije poslovanje ugostitelja
  • Live Q & A – Učestvuj i saznaj što želiš znati, jednostavno je, postavi nam pitanje i dobiti ćeš odgovor vrhunskih stručnjak

Podijelite na društvenim mrežama:

Pročitajte povezane članke

Advent kao prilika za sve ugostiteljske objekte

Ima nešto posebno u tom prosinačkom šušuru. Mirisi, svjetla i energija mjesta koji se...

Adventski okusi Europe: što se jede na božićnim sajmovima?

Pri pomisli na hranu s adventa, često nam prvo na pamet dođe obavezni trio:...

Bečki advent kroz oči ugostitelja: spoj tradicije, iskustva i doživljaja

Ako postoji advent koji je postao marka sam za sebe onda je to onaj...

Iskustva s adventa: Savjeti za ugostitelje

Adventske kućice stvaraju posebnu zimsku atmosferu koja privlači na stotine posjetitelja. No, uz njih...

Priprema za adventsku kućicu: Kako organizirati sve na vrijeme?

Manjak osoblja, višak narudžbi i stalni miris cimeta u zraku… Ako si u ovom poslu...

Mali propusti u restoranu koje gosti odmah primijete

Određeni propusti u restoranu često prođu nezapaženo osoblju, ali gosti ih primijete. Ne radi...

Među prvima saznaj korisne informacije o ugostiteljstvu i pogodnostima koje pružamo.

Iz prve ruke znamo što ti je potrebno da unaprijediš svoje poslovanje.

Preko 4000 korisnika. Prvih mjesec dana besplatno.

Započni besplatno. Bez ugovorne obaveze. Prestani s korištenjem kad želiš.

Prijavite se na našu newsletter listu kako bi pregledati naše predhodne i prvi saznali termine održavanja budućih webinara!

Nakon što unesete ispravnu e-mail adresu bit ćete u mogućnosti pogledati dosadašnje webinare.