POS Sector blog

Posljednje objave

Zašto su konobari najbolji izvor marketinških ideja?

Konobari svakodnevno slušaju ono što menadžeri, vlasnici i marketinški timovi ni ne mogu čuti....

Tko zapravo oblikuje jelovnik: gost, chef ili trend?

Pri kreiranju jelovnika odlučujemo o smjeru cijelog poslovanja. Svako novo jelo za koje se...

Kako dizajn jelovnika utječe na odluke gostiju?

Jelovnik je puno više od običnog popisa jela. Trebao bi biti ogledalo svakog restorana...

Kako fiskalne blagajne utječu na iskustvo gostiju u restoranu?

Svaki detalj u ugostiteljstvu utječe na doživljaj gosta.  Svaki put kad izdajemo račun, razmišljamo o...

Što su “dark kitchens” i zašto su postale popularne?

Ugostitelji se danas suočavaju s velikim izazovima poput rasta troškova najma i namirnica, manjkom...

AI u ugostiteljstvu – kako restorani koriste umjetnu inteligenciju?

Ugostiteljstvo se mijenja brže nego ikad, a umjetna inteligencija (AI) postaje novi “tajni sastojak”...

Među prvima saznaj korisne informacije o ugostiteljstvu i pogodnostima koje pružamo.

Iz prve ruke znamo što ti je potrebno da unaprijediš svoje poslovanje.

Preko 4000 korisnika. Prvih mjesec dana besplatno.

Započni besplatno. Bez ugovorne obaveze. Prestani s korištenjem kad želiš.

Prijavite se na našu newsletter listu kako bi pregledati naše predhodne i prvi saznali termine održavanja budućih webinara!

Nakon što unesete ispravnu e-mail adresu bit ćete u mogućnosti pogledati dosadašnje webinare.