POS Sector organizira Webinar na temu “Zakoni u ugostiteljstvu” – Prijavi se na linku ispod.

POS Sector organizira Webinar na temu “Zakoni u ugostiteljstvu” – Prijavi se na linku ispod.

POS Sector u subotu 06.06.2020. s početkom u 17h organizira Webinar na temu “Zakoni u ugostiteljstvu”

Gost sutrašnjeg Webinara je Dr. sc. Vladimir Pleština profesor na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu. Stručnjak za pitanja fiskalizacije i poznavatelj pravnog dijela rada ugostitelja, također partner i suradnik POS Sectora.

Saznajte:

– Na koje fiskalne zakone i propise u ugostiteljstvu trebate obratiti pažnju da bi ste izbjegli plaćanje kazni. Ne dopustite da zbog neinformiranosti vašim radom zarađeni novac izgubite plaćajući kazne zbog zakona za koje niste ni znali da postoje.

– Na koje odredbe i preporuke HZJZ treba obratiti pažnju, kako ih pravilno primijeniti, kako ih i na kojim mjestima pratiti jer se kontinuirano prilagođavaju trenutačnoj epidemiološkoj situaciji.

Putem live prijenosa naši stručnjaci iz podrške sa svakodnevnim radom s ugostiteljima na njihovim fiskalnim blagajnama, te gosti sa iskustvom u pravnom dijelu poslovanja ugostitelja dati će vam direktne savjete i upute kako se pripremiti za sve situacije kada je u pitanju zakon u ugostiteljstvu. Na kraju Webinara pripremili smo poseban poklon za sve sudionike.

Webinar kreće sutra 06.06.2020. u 17h i trajati će 45 min. Iz prve ruke saznajte ćete najbolje prakse kada su u pitanju zakoni u ugostiteljsvu i priprema za iste.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem forme ispod. Saznajte na koje zakone trebate obratiti posebnu pažnju da ne bi bili kažnjeni.

Kreiranje artikala i normativa POS Sector