Prvi POS Sector Webinar izazvao je veliko zanimanje kod naše publike, prvenstveno među ugostiteljima. Zbog velike zainteresiranosti odlučili smo ponoviti Webinar na istu temu, ali i proširiti na razne druge oblasti ugostiteljske djelatnosti.

Korisne informacije s Webinara

Na webinaru se moglo čuti o raznim temama vezanim za legislativne procese u ugostiteljskim djelatnostima kao npr.

Najvažnije novosti iz 2020. godine vezane na fiskalizaciju:

  • novi zakon o fiskalizaciji koji se primjenjuje od 1. siječnja 2020.,
  • uvođenje obavijesti „OVO NIJE FISKALIZIRANI RAČUN“ na pratećim dokumentima.
  • ali i o budućim zakonima kao što je uvođenje QR koda na računu radi lakše i brže provjere računa – primjena od 1. siječnja 2021.

Moglo se saznati i sve o samom izgledu fiskalnog računa, što sve treba pisati na njemu, te nekim greškama koje ugostitelji često prave i moraju plaćati kazne. Spominjali su se i digitalni certifikati za fiskalizaciju, te sami obveznici fiskalizacije i kategorije na koje se dijele.

Svu dokumentaciju s Webinara preuzmite s linka ispod i detaljno pogledajte sam sadržaj Webinara. Također cijeli Webinar je snimljen i postavljen je na video linku ispod.

Link s dokumentacijom Webinara:

https://possector.hr/wordpress/wp-content/uploads/2020/06/possectorwebinar.pdf

Link s videozapisom Webinara:

Poklon za sve sudionike

Svi sudionici Webinara dobili su poklon paket – Besplatnu POS Sector licencu po izboru na mjesec dana, bez obzira o kakvom se objektu radilo, od štanda za sladoled ili palačinke do luksuznog restorana s mobilnim naručivanjem. Cjelokupni paketi bit će složeni po potrebi sudionika.

Što vas čeka u budućnosti

Zbog velike uspješnosti prvog Webinara u POS Sectoru planiramo napraviti čitavu seriju istih s raznim temama i stručnjacima na području ugostiteljskih djelatnosti. Želja nam je dati vam korisne informacije za rad, upozoriti vas na moguće neuspjehe i kako ih izbjeći, predstaviti nove trendove u ugostiteljstvu, upoznati vas s programom POS Sectora, načinom rada u njemu i njegovim značajkama.

Sve informacije vezane na buduće Webinare pratite na našim web stranicama, ili se pretplatite na naš newsletter i biti ćete pravovremeno obaviješteni.