Akcija: Posebno prilagođene naljepnice za ugostitelje i iznajmljivače!

Picture of Mario Miličević
Mario Miličević

Podijelite na društvenim mrežama:

Posebno prilagođene naljepnice za ugostitelje i iznajmljivače

Tablica sadržaja

Na snazi je novi Zakon o ugostiteljskoj djelatnosti (2015) koji osim za ugostitelje uvodi čak i za iznajmljivače obvezu postavljanja oznake o zabrani konzumiranja alkohola mlađim od 18 godina.

Ova obveza je kao i Zakon na snazi od 9. kolovoza 2015. i vrijedi za sve iznajmljivače bez obzira pružaju li usluge prehrane ili ne, zatim vlasnike obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva (tzv. opegejce) i naravno sve ugostitelje koje pružaju i smještajne usluge ali i koji se bave uslugama prehrane i točenje i usluživanjem pića i napitaka.

Više o ovoj obvezi za same iznajmljivače pročitajte OVDJE.

Javite nam se poslat ćemo vam naljepnice!

Ako su vaši gosti pretežito ili povremeno stranci, najvjerojatnije neće razumjeti hrvatski tekst koji inače stoji na takvim naljepnicama pa je Klub iznajmljivača za sve iznajmljivače i ugostitelje osmislio i dizajniro posebne naljepnice s dodatnim prijevodom na engleski i njemački.

Naljepnice vam možemo poslati poštom na vašu adresu uz minimalnu simboličnu donaciju našoj udruzi.

Hvala vam jer ovime direktno potpomažete rad udruge te održavanju portala Kluba iznajmljivača!

Podijelite na društvenim mrežama:

Pročitajte povezane članke

Što je zapravo aperitiv i zašto se pije prije jela? 

Aperitiv nije samo još jedno piće na stolu prije jela. On ima svoju svrhu....

Usporedba ugostiteljstva u Europi i SAD-u 

Amerikanci vole brzinu. Europljani vole iskustvo, a u restoranima se to najbolje vidi. U...

Bezalkoholni trendovi – Kako oduševiti goste koji ne piju alkohol?

Gosti sve češće biraju bezalkoholna pića kako zbog zdravlja, ukusa ili životnog stila.  Dobro osmišljen...

Strategije za povećanje dostave i online narudžbi u ugostiteljstvu

Dostava hrane nikad nije bila traženija, ali i konkurencija nikad jača. Gosti žele brzo,...

Kako mali detalji u usluzi pretvaraju povremene goste u stalne?

U zaista dobrom restoranu nisu najvažniji ni jelovnik ni interijer. Najvažniji je osjećaj koji...

Otvorene kuhinje u restoranu – isplati li se ulagati u transparentnost? 

Koncept otvorene kuhinje već nekoliko godina je jako popularan u restoranima diljem svijeta i...

Među prvima saznaj korisne informacije o ugostiteljstvu i pogodnostima koje pružamo.

Iz prve ruke znamo što ti je potrebno da unaprijediš svoje poslovanje.

Preko 4000 korisnika. Prvih mjesec dana besplatno.

Započni besplatno. Bez ugovorne obaveze. Prestani s korištenjem kad želiš.

Prijavite se na našu newsletter listu kako bi pregledati naše predhodne i prvi saznali termine održavanja budućih webinara!

Nakon što unesete ispravnu e-mail adresu bit ćete u mogućnosti pogledati dosadašnje webinare.