Besplatni program za ugostiteljstvo POS Sector

Picture of Mario Miličević
Mario Miličević

Podijelite na društvenim mrežama:

Besplatni program za ugostiteljstvo - possector

Tablica sadržaja

Uvijek je potrebno prvo probati jer time smanjujemo mogućnost  pogrešaka i bacanja novca. Za početak predlažem da pogledaš video sa jednostavnim procesom izdavanja računa u programu POS Sector

Korak 1: Izdavanje računa u programu POS Sectoru

-Logiranje u program
-Izdavanje računa
-Brisanje konzumacija s računa
-Gotovinska naplata računa
-Ispis narudžbe za šank
-Ispis narudžbe za kuhinju
-Ispis računa za kupca
-Dodatni načini plaćanja
-Odabir načina plaćanja
-Dodjeljivanje popusta na račun
-Upis podataka kupca
-Dodavanje novog kupca
-Lista definiranih kupaca
-Ispis A4 računa

Korak 2: Sada ću ti predstaviti 7 Razloga zašto da probaš POS Sector

U moru ponuda fiskalnih blagajni sigurno je teško sa sigurnošću izabrati, onu koja odgovara tvom poslovanju. Teška su vremena, a na novce treba itekako pripaziti. Da ne bi došli do propusta prilikom odabira izdvojit ću par prednosti POS Sector-a sa kojim će tvoj izbor biti jednostavniji, a tvoji novci sigurniji.

  1. Možeš smanjiti rizik od pogrešnog odabira blagajne i koristiti POS Sector 30 dana potpuno besplatno!
  2. Besplatna je i online instalacija i fiskalizacija programa što ti donosi uštedu od cca 200-400 kuna   Predlažem ti za prvi korak da saznaš više o programu za ugostiteljstvo POS Sector https://possector.hr/ , ili se odmah prijaviš za besplatno korištenje 
  1. Sa jednostavnim programom poput POS Sectora obuka uposlenika za rad na programu je kratka.
  2. Sve nove mogućnosti programa, kao i sve nove obvezne izmjene zakonskih regulativa, besplatne su u POS Sectoru za sve korisnike (mjesečno nadograđujemo program sa 2-5 novih mogućnosti)
  3. Svi podaci o tvom poslovanju su ti uvijek dostupni, s bilo koje lokacije, bilo da se nalaziš kući, na odmoru ili u bolnici, svi podaci su uvijek tu za tebe!
  4. Rad s prenosivima uređajima i kuhinjskim monitorom je još jedan od dodatnih prednosti koje pruža POS Sector. Ako imaš veći uslužni prostor, rad s tabletima omogućava ti uštedu vremena te optimizira poslovanje. Kako? Konobar dok zaprima narudžbu od gostiju, narudžbu direktno šalje u kuhinju ili šank. Narudžba će se odmah pojaviti na kuhinjskom monitoru. Učinkovitost se još više povećava uz uporabu monitora u kuhinji, koji obavještava konobara o statusu narudžbe kada je narudžba gotova, što dodatno optimizira rad i štedi vrijeme.
  5. S ciljem bržeg rješavanja problema formirali smo besplatni korisnički servis za alarmiranje naših klijenata u slučaju pogrešaka pri njihovom radu ili radu programa. Sa ovim servisom maksimalna podrška našim klijentima i obavještavanje o greškama poput pogrešno unesenog OIB-a uposlenika, ne fiskaliziranih računa i slično, trenutni su.

Sada je sve na tebi i tvom narednom koraku u izboru fiskalne blagajne.
Ukoliko još mogu pomoći sa dodatnim informacijama, slobodno me kontaktiraj na email ili telefon.

S poštovanjem,
Mario Miličević – www.possector.hr
tel: +385 1 800 000 4

Da li je sve baš tako?

Procijenite sami

Gledajući industriju specijaliziranih software-a desetak godina unatrag vidjet ćemo da je malo ko vodio brigu o jednostavnosti korištenja software. Najvažnije je bilo da software rješava što više problema. I dan danas svjestan je svako da kada korisnik koji kupi neki specijalizirani software da mu je potrebna obuka, odnosno da je ovisan o proizvođaču software.

Ideja mnogih programera jeste ta, da napravi software koji će korisnici moći koristiti poprilično jednostavno, ali da za bilo kakve izmjene potrebno je znanje kreatora software, koje se naravno mora platiti. Pod potrebnim izmjenama se smatraju izmjene na korisničkoj razini. Web stranice su doživjele svojevrsnu revoluciju uvođenjem CMS-ova u uporabu, a svoju potpunu slobodu izlaskom open CMS-ova koji su korisniku dali mogućnost samostalne izmjene sadržaja na stranici.

Revolucija ugostiteljskih software-a

Detaljnije ću se osvrnuti na software za ugostiteljstvo pošto su to najbrojniji korisnici i probleme s kojima se susreću ti korisnici, pošto tu granu najbolje poznajem. Osnovne funkcionalnosti koje su potrebne i često se koriste jednom klasičnom ugostiteljskom objektu su:

  • izdavanje računa
  • pregled izvještaja
  • dodavanje novih konzumacija
  • izmjena cijena već postojećih konzumacija.

Od ovih osnovnih navedenih funkcionalnosti i potreba, korisnik bez proizvođača software sam može da shvati kako izdati račun. U nekim programima čak je i to nejasno. Pregled izvještaja je često jako komplikovan, te da bi korisnici došli do njega potrebna im je „programerska logika“, a i kada ga dobiju pretežno je nepregledan (hrpa brojeva), a o dodavanju novih konzumacija i izmjenama već postojećih da i ne govorim.

Iz tog razloga i predlažem da prvo testiraš program i tek onda bez obaveza odlučiš odgovara li ti program ili ne

Podijelite na društvenim mrežama:

Pročitajte povezane članke

Aperitiv nije samo još jedno piće na stolu prije jela. On ima svoju svrhu....

Amerikanci vole brzinu. Europljani vole iskustvo, a u restoranima se to najbolje vidi. U...

Gosti sve češće biraju bezalkoholna pića kako zbog zdravlja, ukusa ili životnog stila.  Dobro osmišljen...

Dostava hrane nikad nije bila traženija, ali i konkurencija nikad jača. Gosti žele brzo,...

U zaista dobrom restoranu nisu najvažniji ni jelovnik ni interijer. Najvažniji je osjećaj koji...

Koncept otvorene kuhinje već nekoliko godina je jako popularan u restoranima diljem svijeta i...

Među prvima saznaj korisne informacije o ugostiteljstvu i pogodnostima koje pružamo.

Iz prve ruke znamo što ti je potrebno da unaprijediš svoje poslovanje.

Preko 4000 korisnika. Prvih mjesec dana besplatno.

Započni besplatno. Bez ugovorne obaveze. Prestani s korištenjem kad želiš.

Prijavite se na našu newsletter listu kako bi pregledati naše predhodne i prvi saznali termine održavanja budućih webinara!

Nakon što unesete ispravnu e-mail adresu bit ćete u mogućnosti pogledati dosadašnje webinare.