Pojednostavljeno rečeno, porezna uprava će na svom poslužitelju (serveru) instalirati novi poslužiteljski certifikat 21.05.2020. u 05:00 sati.

Svi obveznici fiskalizacije moraju instalirati novi ključ za novi poslužiteljski certifikat u svom programu koji koriste za fiskalizaciju, da bi fiskalizacija od tog datuma radila.

Obavijest možete pročitati na stranicama Porezne uprave na linku ispod, objavljeno 07.04.2020:

https://www.porezna-uprava.hr/HR_Fiskalizacija/Stranice/FiskalizacijaNovo.aspx

U testnom okruženju Porezne uprave već smo testirali novi ključ i on ispravno radi u POS Sector programu.

POS Sector će svim svojim korisnicima, sasvim besplatno, izvršiti sve potrebne predradnje i instalaciju novog ključa za poslužiteljski certifikat porezne uprave, da bi svi naši korisnici neometano mogli nastaviti raditi nakon promjene poslužiteljskog certifikata 21.05.2020.

Onima kojima je zabranjen rad zbog pandemije virusom COVID-19, također možemo i trebamo instalirati novi ključ poslužiteljskog certifikata, da bi kada počnu raditi fiskalizacija ispravno funkcionirala.

Molimo Vas da nam na email: pos@possector.com pošaljete zahtjev za instalaciju novog ključa poslužiteljskog certifikata Porezne uprave koji je neophodan za rad fiskalizacije.

U zahtjev je potrebno upisati sve ispod navedene podatke, da bi smo Vas mogli kontaktirati i izvršiti potrebne radnje vezano na instalaciju novog poslužiteljskog ključa.

Napominjemo još jednom da je ova usluga sasvim besplatna za sve naše korisnike.

  • OIB poslovnog subjekta (tvrtke ili obrta – kod obrta to je OIB vlasnika obrta): 
  • Naziv ugostiteljskog objekta / poslovnice / obrta:
  • Adresa ugostiteljskog objekta / poslovnice / obrta: 
  • Kontakt osoba: 
  • Kontakt telefon: 
  • Kontakt email: 
  • Da li vam je zabranjen rad zbog pandemije virusa COVID-19 (odgovorite sa DA ili NE):

Napomena:

Ukoliko pod istim OIB brojem poslovnog subjekta imate više ugostiteljskih objekata, poslovnica (radnih pogona) kod kojih imate instaliranu fiskalnu blagajnu POS Sector, molim Vas da za svaku upišete zasebno naziv, adresu i kontakt podatke, jer se kod svake zasebno mora instalirati novi ključ.