POS Sector organizira 3. Webinar na temu “Normativi i analiza ugostiteljskog poslovanja”

Picture of Željko Bojović
Željko Bojović

Podijelite na društvenim mrežama:

funkcionalnosti fiskalne blagajne normativi i kalo

Tablica sadržaja

Specijalna gošća doc. dr. Snježana Gagić, osnivač i glavni konsultant Five Star Experience agencije i autor stručnih knjiga iz oblasti ugostiteljstva.

Kreiranje normativa za mnoge ugostitelje predstavlja problem, jer trebaju biti precizni, što ponekad nije lako definirati i njihovo kreiranje oduzima vrijeme. Zbog toga ugostitelji često odustaju od vođenja istih. No odustajanje ne bi trebala biti opcija. Vođenje normativa pruža nebrojene prednosti ugostiteljima. Kroz praktične primjere ćemo vam pokazati kako se primjenom određenih metoda brzo i lako kreiraju kvalitetni normativi, kako ih upotrijebiti u poslovanju i koji su mnogobrojni benefiti toga.

 

Teme koje ćemo obraditi:

  • Što su normativi i zašto su nam potrebni
  • Kako izračunati sastojke normativa
  • Rad s prilozima i definiranje normativa za priloge 
  • Kaliranje odnosno gubitak djela namirnica tokom pripreme ili skladištenja
  • Nova godina – nova znanja za uspješnije poslovanje ugostitelja
  • Live Q & A – Učestvuj i saznaj što želiš znati, jednostavno je, postavi nam pitanje i dobiti ćeš odgovor vrhunskih stručnjak

Podijelite na društvenim mrežama:

Pročitajte povezane članke

POS Sector + Teya: Brža i jednostavnija naplata za tvoje goste

U ugostiteljstvu svaka sekunda znači još jedan zadovoljan gost, još jedna kava više, još...

Kakva fiskalna blagajna treba sezonskom ugostiteljskom objektu?

Sezonskim ugostiteljima posao traje nekoliko mjeseci godišnje. Zato im treba fiskalna blagajna koja je...

Što je zapravo aperitiv i zašto se pije prije jela? 

Aperitiv nije samo još jedno piće na stolu prije jela. On ima svoju svrhu....

Usporedba ugostiteljstva u Europi i SAD-u 

Amerikanci vole brzinu. Europljani vole iskustvo, a u restoranima se to najbolje vidi. U...

Bezalkoholni trendovi – Kako oduševiti goste koji ne piju alkohol?

Gosti sve češće biraju bezalkoholna pića kako zbog zdravlja, ukusa ili životnog stila.  Dobro osmišljen...

Strategije za povećanje dostave i online narudžbi u ugostiteljstvu

Dostava hrane nikad nije bila traženija, ali i konkurencija nikad jača. Gosti žele brzo,...

Među prvima saznaj korisne informacije o ugostiteljstvu i pogodnostima koje pružamo.

Iz prve ruke znamo što ti je potrebno da unaprijediš svoje poslovanje.

Preko 4000 korisnika. Prvih mjesec dana besplatno.

Započni besplatno. Bez ugovorne obaveze. Prestani s korištenjem kad želiš.

Prijavite se na našu newsletter listu kako bi pregledati naše predhodne i prvi saznali termine održavanja budućih webinara!

Nakon što unesete ispravnu e-mail adresu bit ćete u mogućnosti pogledati dosadašnje webinare.