U POS Sectoru je postignut optimiziran proces izdavanja računa, od dodavanje stavki na račun do definiranja priloga i naplate

Koje su prednosti fiskalne kase POS Sector?

 • Možeš smanjiti rizik od pogrešnog odabira kase i koristiti POS Sector 30 dana potpuno besplatno, i onda odlučiti, bez obveza, da li ti odgovara.
 • Besplatna je i online instalacija i fiskalizacija kase što ti donosi uštedu od cca 200-400 kuna
 • Sve nove mogućnosti programa, kao i sve nove obvezne izmjene zakonskih regulativa, besplatne su u POS Sectoru za sve korisnike (mjesečno nadograđujemo program sa 2-5 novih mogućnosti)
 • U cijenu sve tri verzije POS Sectora, uključen je modul fiskalizacije za razmjenu potrebnih podataka s Poreznom upravom.

Da biste znali da li vam nešto u potpunosti odgovara potrebno je da uradite testiranje proizvoda. Upravo iz ovog razloga našim potencijalnim klijentima  stavljamo mogućnost testiranja pune verzije našeg programa za fiskalnu kasu prije kupovine. Vrijeme za testiranje je dovoljno dugo da se sami možete uvjeriti da li vam upravo naša fiskalna kasa odnosno program nudi sve što vam je potrebno. Također važno je da se upoznate svim funkcijama programa tj. da možete testirati punu verziju vaše blagajne.

Puna verzija POS Sector fiskalne kase dostupna je 30 dana potpuno besplatno. Iz iskustva naših klijenata sigurni smo da tijekom ovog vremenskog perioda biti ćete u mogućnosti obučiti se za rad u programu i na njega potpuno naviknuti!

Više informacija o radu POS Sector-a

Razlika u izdavanju računa i vođenju poslovanja po djelatnostima putem fiskalne kase nema, osim imena artikala.

Napomena: Zbog brojnosti ugostitelja kao djelatnosti i malo specifičnijeg rada (rad po stolovima i narudžbe za kuhinju i šank) u dole navedenim paketima smo kao primjer uzeli artikle i način rada iz ugostiteljstva.

Fiskalne kase POS Sector Lite

Prvi paket “Fiskalne kasa LIte“, namjenjen je za ugostiteljske objekte i uslužne djelatnosti (frizerske salone, pekarnice, mesnice, kioske…) kojima su dovoljne slijedeće funkcionalnosti:

 1. Jednostavno izdavanje računa
 2. Samostalno dodavanje novih artikala, promjenu cijena i drugih podataka
 3. Dodatne vrste plaćanja računa (Novac, Kreditna kartica, Virman, Kupon)
 4. Možete dati popust na određenu stavku te cijelih računa putem fiskalne kase
 5. Naplata na klijente (R1)


Fiskalna kasa Lite NE sadrži:

 1. Periodična izvješća
 2. Vođenje skladišta

Ovdje možeš saznati cijene fiskalne kase 

Fiskalna kasa za kafiće, restorane i ostale uslužne djelatnosti

Bez obzira o kojoj se veličini objekta radilo, kafići, barovi i klubovi imaju slične probleme. Jedan od njih je i Rush Hour, period dana kada imate v iše gostiju. Kod ovog problema,  program za blagajne koji vam služi da izdajete račune mora biti brz, pouzdan i jednostavan za korištenje. Što može biti bolje od fiskalne kase koja vam ne zadaje probleme!

Fiskalna kasa Vam omogućava:

 1. Jednostavno izdavanje računa putem fiskalne blagajne
 2. Samostalno dodavanje novih artikala, promjenu cijena i drugih podataka
 3. Dodatne vrste plaćanja (Novac, Kreditna kartica, Virman, Kupon)
 4. Popust na određenu stavku te cijeli račun
 5. Naplata na klijente (R1) putem fiskalne kase
 6. Detaljne zabrane korištenja određenih dijelova pos programa pojedinim korisnicima
 7. Mogućnost povezivanja većeg broja naplatnih jedinica putem fiskalne blagajne
 8. Fiskalna blagajna podržava ispis na gotovo sve pisače.

 

Fiskalni Program za kafiće i ugostiteljstvo Vam nudi mogućnost jasne analize poslovanja u slikama. Slika vrijedi više od  tisuću riječi, a da je to točno testirajte naš program za blagajne koji je po mnogima najjednostavnija fiskalna kasa u Hrvatskoj .

Bez suvišne hrpe brojeva, poslovanje prikazano u kombinaciji brojeva te  dijagrama sa jasno istaknutim top informacijama u menadžerskom dijelu fiskalne kase, jasnije Vam oslikava pravo stanje i daje mogućnost pravovremenog djelovanja s ciljem poboljšanja poslovanja odnosno zaustavljanje negativnog trenda.

Prednosti:

 1. Jasan uvid u trenutno poslovanje, kao i praćenje trenda
 2. Omogućava detaljnu analizu
 3. Priprema za knjigovodstveni servis
 4. Fiskalna blagajna ima mogućnost povezivanja sa Vašim knjigovodstvenim sustavom
 5. Isti ovaj program koriste i restorani u hotelima sa 5 zvjezdica, kada njima pomaže, vjerojatno će i Vama

Ovdje možeš saznati cijene fiskalne kase

Fiskalne kase za mobilno naručivanje

sadržava sve što i fiskalne kase za kafiće, plus…

Vođenje narudžbi po stolovima
Svakom restoranu je primarni cilj zadovoljan kupac, a kupac će biti zadovoljan ukoliko vaš restoran ispuni njegova očekivanja. Pored ispunjavanja općih pravila gostoprimstva, kulture konobara i dobre hrane, vrlo je važna brzina preuzimanja narudžbe kao i brzina posluživanja. U fiskalnoj kasi za restorane, moguće je voditi narudžbe po stolovima, koje se poslije mogu zbirno naplatiti.

Narudžbe koje konobar izdaje mogu se automatski razdvajati na printer u kuhinju (za narudžbe) i printer na šanku (za račune gostima). Printer u kuhinji ispisuje kompletnu zbrojenu narudžbu po artiklima, te pojedinačnu po svakom računu. Računi za goste izlaze na printeru kod konobara. Konobar može da splituje (podijeli) račun, da izda račun na klijenta, i da ispiše R1 račun ukoliko se to od njega traži.

Zašto koristiti fiskalnu kasu POS Sector u restoranu:

 1. Rad po stolovima
 2. Pojedinačna i zbirna naplata narudžbi
 3. Razdvajanje narudžbi na šank i kuhinju
 4. Splitovanje/podjela računa
 5. Naplata na klijente (R1)
 6. Vođenje primki, normativa i praćenje stanja većeg broja skladišta

 

Kitchen Monitor – Monitor za primanje narudžbi i poziv konobara u kuhinju

Iako ispis narudžbi u kuhinji i šanku poboljšava i ubrzava poslovanje, radi se o jednosmjernoj komunikaciji
. Kuhinja nema mogućnost obavještavanja konobara o spremnoj narudžbi, pa konobar mora često provjeravati je li narudžba spremna. Kako bi riješili ovaj problem uz pomoć fiskalne kase, razvili smo Kitchen Monitor, program koji omogućava dvosmjernu komunikaciju između konobara i kuhinje koji je odličan za ugostiteljstvo.

Kitchen monitor je touch screen monitor odnosno tablet koji bilježi narudžbe na monitoru, te kuharu daje mogućnost poziva konobara nakon spremljene narudžbe. Kuhar može da vidi sve informacije koji je konobar, za koji stol i prije koliko vremena poslao narudžbu, što mu olakšava odlučivanje, koje narudžbe prvo spremiti. Naravno fiskalni pos program prati sve zakonske obveze fiskalizacije i trenutne poreze tako da vaš knjigovodstveni servis neće biti uskraćen za potrebne informacije i izvještaje.

Zašto koristiti Kitchen Monitor:

 1. Nema grešaka u prosljeđivanju narudžbi
 2. Redoslijed pripremanja narudžbi
 3. Pozivanje konobara kada je narudžba spremna
 4. Ušteda na papirnim rolama
 5. Mobilne pos aplikacije i tableti štede vrijeme i povećavaju kontrolu poslovanja

 

Ako ste ugostitelj sa velikim brojem udaljenih stolova od šanka/kuhinje ili imate nezgodne stepenice na koje konobari gube dragocjeno vrijeme i vaš profit, iskoristite prednosti rada sa tabletima. Konobari kada koriste tablet, ne moraju ići do računara i kucati narudžbu odnosno račun. Do šanka i kuhinje konobar ide samo kada je narudžba gotova i naravno da donese prljave čaše i tanjure.

Mobilne aplikacije i tableti

Korištenje tableta sprečava razgovore i pogreške pri prosljeđivanju narudžbi od gosta, preko konobara, do kuhinje.
Konobar prima narudžbu za stolom, dok razgovara sa gostom i umjesto da ide do šanka da bi je prepisao sa bloka, konobar koristi tablet da narudžbu proslijedi kuhinji. Bez duplog posla. Bez praznog hoda.

Prednost korištenja Kitchen Monitora zajedno sa tabletima uz program, je u tome što dobijate dvosmjernu komunikaciju. Konobar šalje kuhinji sa udaljene lokacije narudžbe, a kuhinja obavještava konobara kada je narudžba spremna. Bez razgovora! 

Uloga tableta u restoranu:

 1. Ubrzava proslijeđivanje narudžbe od konobara do šanka ili kuhinje
 2. Konobar bolje koristi svoje vrijeme i stiže uslužiti veći broj gostiju
 3. Objekt može primiti i opslužiti veći broj gostiju što znači veći profit

Ovdje možeš saznati cijene fiskalne kase 

Fiskalna kasa POS Sector je u skladu sa zakonom fiskalizacije u prometu gotovinom. Razmjena propisanih  podataka fiskalizacije s poreznom putem interneta, obavlja se veoma lako, kratko i jednostavno. Svi ne fiskalizirani računi automatski se fiskaliziraju putem fiskalne kase nakon uspostavljanja internet konekcije potrebne za povezivanje s poreznom te zadovoljavaju propisanu fiskalizaciju. Ovo automatsko rješenje za fiskalizaciju ne fiskaliziranih računa vam ostavlja dovoljno vremena da se posvetite svojim klijentima i unaprijedite svoje poslovanje.

Nama će biti osobito drago da prije izbora fiskalne kase prvo testirate sve mogućnosti rada kao i jednostavno snalaženje u programu, pa tek onda odaberete program koji je najbolji za Vas i vaše poslovanje..

Tvoj POS Sector