7 Razloga zašto da besplatno testiraš POS Sector

  1. Možeš smanjiti rizik od pogrešnog odabira blagajne i koristiti POS Sector 30 dana potpuno besplatno!
  2. Besplatna je i online instalacija i fiskalizacija programa što ti donosi uštedu od cca 200-400 kuna
  3. Sa jednostavnim programom poput POS Sectora obuka uposlenika za rad na programu je kratka.
  4. Sve nove mogućnosti programa, kao i sve nove obvezne izmjene zakonskih regulativa, besplatne su u POS Sectoru za sve korisnike (mjesečno nadograđujemo program sa 2-5 novih mogućnosti)
  5. Svi podaci o tvom poslovanju su ti uvijek dostupni, s bilo koje lokacije, bilo da se nalaziš kući, na odmoru ili u bolnici, svi podaci su uvijek tu za tebe!
  6. Rad s prenosivima uređajima i kuhinjskim monitorom je još jedan od dodatnih prednosti koje pruža fiskalna blagajna POS Sector. Ako imaš veći uslužni prostor, rad s tabletima omogućava ti uštedu vremena te optimizira poslovanje. Kako? Konobar dok zaprima narudžbu od gostiju, narudžbu direktno šalje u kuhinju ili šank. Narudžba će se odmah pojaviti na kuhinjskom monitoru. Učinkovitost se još više povećava uz uporabu monitora u kuhinji, koji obavještava konobara o statusu narudžbe kada je narudžba gotova, što dodatno optimizira rad i štedi vrijeme.
  7. S ciljem bržeg rješavanja problema formirali smo besplatni korisnički servis za alarmiranje naših klijenata u slučaju pogrešaka pri njihovom radu ili radu programa. Sa ovim servisom maksimalna podrška našim klijentima i obavještavanje o greškama poput pogrešno unesenog OIB-a uposlenika, ne fiskaliziranih računa i slično, trenutni su.

Sada je sve na tebi i tvom narednom koraku u izboru fiskalne blagajne.
Ukoliko još mogu pomoći sa dodatnim informacijama, slobodno me kontaktiraj na email ili telefon.

S poštovanjem,
Mario Miličević
tel: +385 1 800 000 4