5 Razloga Zašto je Fiskalna Blagajna POS Sector Prvi Izbor Ugostitelja

5 Razloga Zašto je Fiskalna Blagajna POS Sector Prvi Izbor Ugostitelja

Fiskalna blagajna je jedan od ključnih faktora za funkcioniranje posla i kompletnog upravljanja ugostiteljskim objektom. Ugostitelji koji je posmatraju isključivo kroz prizmu zakonske obaveze, vjerojatno još uvijek nisu upoznati sa mogućnostima koje kvalitetna blagajna može i treba da donese. 

Fiskalna blagajna ne bi trebala služiti isključivo za kucanje artikala i izdavanje fiskalnih računa. Navedeno jest primarno i važno, ali u današnje vrijeme moderna tehnologija nam omogućava puno više od toga. 

Velika količina posla je karakterističana za ugostiteljske objekte. Da bi sve funkcioniralo kako treba, a posao bio u stalnom prihodu i donosio profit, mora postojati odličan sklad i komunikacija između menadžera-kuhinje-konobara.

U nastavku pročitaj 5 razloga zašto je fiskalna blagajna POS Sector prvi izbor više od 4000 ugostitelja u Hrvatskoj.

Jednostavno korištenje

POS Sector fiskalna blagajna je kroz 15 godina rada usavršena do najsitnijih detalja. 

Glavna funkcionalnost programa je da najkompliciranije radnje obavlja brzo i jednostavno u samo nekoliko klikova.

Cilj i vizija POS Sectora od samih početaka bila je mogućnost olakšanog korištenja fiskalne blagajne i onim korisnicima koji nisu na “ti” sa modernom tehnologijom, ali su primorani da je koriste.

Uz stalnu besplatnu podršku, korisnici POS Sectora vrlo brzo nauče iskoristiti maksimalno iz svih izvještaja, nauče pravilno unositi normative i sve ostale radnje koje program ima, a napravljene su da poboljšaju poslovanje i pozitivno utječu na sam promet. 

Ugostitelji kojima je POS Sector sastavni dio poslovanja imaju priliku na jednostavan način upravljati svojim zalihama. Nemaju viška, nemaju manjka, u svakom trenutku znaju kakvo im je stanje skladišta i koji artikli se odlično prodaju, a koji ne. 

Besplatna korisnička podrška 24/7

Ugostiteljski objekti imaju specifično radno vrijeme i većina njih svoje najveće prihode ostvaruje u kasnim večernjim satima. Baš iz tog razloga, besplatna korisnička podrška 24/7 je jako bitna. 

Može se dogoditi i da ti nikad ne zatreba, ali sigurnost da se u svakom trenutku možemo spojiti na fiskalnu blagajnu i riješiti potencijalni problem je jako važna.

Besplatni probni period

POS Sector možeš besplatno isprobati i koristiti u svom objektu mjesec dana.

Možeš koristiti i kućno računalo ili laptop za pripremanje artikala, a onda ako ti se svidi, naš korisnički tim će u samo nekoliko klikova prebaciti sve podatke na blagajnu u ugostiteljskom objektu. 

Besplatni probni period možeš iskoristiti bez unosa kartice i prevelikog broja podataka. Služi da bi osjetio kako program funkcionira i koliko je jednostavan. 

Otvorili smo ovu mogućnost korisnicima kako bi bez ikakvih troškova mogli isprobati i sami ocijeniti hoće li nastaviti s korištenjem programa ili ne. 

Fiskalna blagajna bez ugovorne obaveze

Korištenje POS Sectora nije uvjetovano ugovorom ni u jednom trenutku. Zašto?

Svi znamo da nas potpisivanje bilo kakvih ugovora ograničava i veže. Ne želimo nametnuti takvu vrstu pritiska našim korisnicima. Preko 4000 ugostitelja koristi POS Sector jer želi, ne zato što mora. Zamisli koliko smo samo ponosni na tu činjenicu.

Fiskalna blagajna – Normativi

Ukoliko do sada nisi vodio brigu o normativima onda možda nisi svjestan njihove važnosti i utjecaja na poslovanje. Kontroliranje troškova hrane i pića i na osnovu toga planiranje zaliha od krucijalne je važnosti u ugostiteljstvu.

Kako funkcionira?

Program ima tu mogućnost da kucanjem bilo kojeg artikla i izdavanjem računa, automatski sa skladišta oduzima sve njegove sastojke. 

Uzmimo za primjer kavu sa mlijekom.

Izdavanjem računa koji sadrži kavu s mlijekom, automatski se sa skladišta skida ne samo količina kave, već i mlijeko i šećer odnosno apsolutno svi elementi koje taj artikal sadrži.

Zašto je ovo bitno?

Ukoliko si danas otkucao 100 kava s mlijekom, bez unešenih normativa imaš netočne informacije o stanju u skladištu. Možeš vidjeti koliko kava si prodao, ali ne možeš imati uvid u ostale sastojke. Tako pomisliš da je u skladištu 20 litara mlijeka, a zapravo je 15.

Nemaš vremena sam kreirati artikle i posložiti fiskalnu blagajnu

Jedna od zajedničkih stvari svim ugostiteljima je nedostatak vremena. Baš zato imamo otvorenu mogućnost da ti mi posložimo fiskalnu blagajnu.

Ako želiš savršeno funkcionalnu blagajnu, sa posloženim cijenama, normativima i poreskim stopama i svim ostalim elementima, ali nemaš vremena da to sam uradiš, obrati se našem iskusnom timu koji će to uraditi za tebe. 

Kroz dugogodišnje iskustvo rada sa fiskalnim blagajnama jako dobro smo upoznati sa svim što fiskalna blagajna treba imati za pozitivno poslovanje i neometan rad ugostiteljskog objekta.

Ukoliko želiš koristiti POS Sector, ali nemaš vremena prebaciti artikle iz drugog programa, onda je ovo idealno rješenje.

Pozovi nas 24/7 na broj  01 8000 132

ili popuni i pošalji kontaktnu formu ispod, mi ćemo te kontaktirati u najkraćem mogućem roku. 

Fiskalna blagajna POS Sector – Što možeš očekivati?

Fiskalna blagajna za ugostiteljstvo POS Sector

 • Besplatni probni period
 • Besplatnu instalaciju fiskalne blagajne 
 • Brzo i jednostavno izdavanje fiskalnih računa 
 • Korisničku podršku 24/7
 • Bez ugovorne obaveze
 • Kreiranje normativa (povezivanje artikala i repromaterijala)
 • Backoffice – analizu dnevnih izvještaja o ukupnom prometu, prodaji po stavkama menija, te izvještaja o radnim satima osoblja
 • Kompletnu analizu i izvještaje potrošnje materijala
 • Kompletno skladišno poslovanje – analiza prometa i stanja skladišta
 • Rad u mreži, s tabletima i s kuhinjskim monitorima
 • Razne načine plaćanja uključujući i dostavne službe
 • Naplatu proizvoda koji se prodaju po kilogramu
 • Automatske i ručne izbore priloga
 • Dodjeljivanje popusta
 • Unos i vođenje baze kupaca
 • Mogućnost rada sa više cijena (npr. cijene za radnike će možda biti manje, a cijene kada je muzika uživo skuplje, Happy Hour cijene i sl.)
 • Dijeljenje računa po raznim načinima plaćanja
 • Nadogradnja (update) fiskalne blagajne je besplatna
 • Jednostavna obuka zaposlenih