POS Sector blog

Posljednje objave

Konobarska Biblija: 101 savjet kako biti dobar restoranski konobar (III dio)

Na red je došao i treći, zadnji dio Konobarske biblije. Savjeti tipa „Nikada ne...

Važnost izgleda toaleta u ugostiteljskom objektu i zakonske obaveze

Toalet, zahod ili wc je dio vašeg ugostiteljskog objekta koji ima veliku ulogu u...

Komunikacija s osobljem u ugostiteljstvu – Kako izgraditi dobar tim?

Komunikacija sa vašim osobljem u kafiću, pizzeriji ili restoranu nije niti malo lagan posao....

Konobarska Biblija: 101 savjet kako biti dobar restoranski konobar (II dio)

Konobarska biblija je obavezno štivo za svakog konobara, vlasnika, menadžera ili voditelja poslovanja ugostiteljskog...

Kako se nositi sa zabranom pušenja u kafićima i restoranima?

Trenutno u zemljama u kojima je na snazi zakon o zabrani pušenja moguće je...

Ugostitelji pišu: Što ne bih uradio prilikom upošljavanja da sam znao?

Cilj svakog ugostitelja, bez obzira radilo se o malom kafiću, baru ili restoranu je...

Među prvima saznaj korisne informacije o ugostiteljstvu i pogodnostima koje pružamo.

Iz prve ruke znamo što ti je potrebno da unaprijediš svoje poslovanje.

Preko 4000 korisnika. Prvih mjesec dana besplatno.

Započni besplatno. Bez ugovorne obaveze. Prestani s korištenjem kad želiš.

Prijavite se na našu newsletter listu kako bi pregledati naše predhodne i prvi saznali termine održavanja budućih webinara!

Nakon što unesete ispravnu e-mail adresu bit ćete u mogućnosti pogledati dosadašnje webinare.