POS Sector blog

Posljednje objave

Tko je Sommelier i koja je njegova uloga u ugostiteljstvu

Nema smisla posjedovati veliku vinsku kartu, ako niste u mogućnosti i prodati ta vina,...

Ultimativni vodič kroz normative u ugostiteljstvu

Pravilno i točno napisani normativi u ugostiteljstvu, odnosno normativi hrane i pića, omogućuju vam...

Kako se pravi inventura u ugostiteljstvu?

Jedna od tema koja sve buduće ugostitelje itekako mora zanimati je predaja smjene između...

Minimalni tehnički uvjeti za ugostiteljstvo

Minimalni tehnički uvjeti za ugostiteljstvo su osnova bez koje ne možemo otvoriti ugostiteljski objekt....

Deset restorana sa najljepšim pogledom na svijetu

Rafinirana kuhinja, odlična usluga, fenomenalan ambijent i pogled osjećaji su koje rado doživljavaju zaljubljenici...

Propisana pravila za rad ugostiteljskog objekta

Prilikom obavljanja ugostiteljske djelatnosti svaki ugostitelj (pravna ili fizička osoba) je dužan nakon ishođenja...

Među prvima saznaj korisne informacije o ugostiteljstvu i pogodnostima koje pružamo.

Iz prve ruke znamo što ti je potrebno da unaprijediš svoje poslovanje.

Preko 4000 korisnika. Prvih mjesec dana besplatno.

Započni besplatno. Bez ugovorne obaveze. Prestani s korištenjem kad želiš.

Prijavite se na našu newsletter listu kako bi pregledati naše predhodne i prvi saznali termine održavanja budućih webinara!

Nakon što unesete ispravnu e-mail adresu bit ćete u mogućnosti pogledati dosadašnje webinare.